Prima Pagina Cydia Location Services Fix rezolva probleme cu localizarea prin GPS dupa jailbreak

Location Services Fix rezolva probleme cu localizarea prin GPS dupa jailbreak

Location Services Fix este un tweak disponibil in Cydia cu ajutorul caruia puteti rezolva problemele cu GPS-ul cauzate de jailbreak-ul cu limera1n, greenpois0n, jailbreakme.com, Spirit, etc.  Dupa jailbreak-ul facut cu una dintre aceste solutii, anumiti utilizatori raportau faptul ca nu pot face localizarea folosind modului GPS al terminalului iPhone primi erorile : Cannot determinate Location sau Location cannot be determined. Acest tweak rezolva aceasta problema in sensul ca permite localizarea folosind reteaua Wi-Fi, insa probabil merge si folosind reteaua de date a operatorului de telefonie mobila.

Revin, acest tweak rezolva DOAR problema cu localizarea prin internet, nu rezolva problema cu actualizarea folosind modului GPS. Acest tweak NU rezolva problema cu baseband-ul 06.15.00 instalat de voi pentru a face unlock. Nu strica sa incercati, insa dezvoltatorul tweak-ului spune foarte clar ca nu va rezolva respectiva problema.

Location Services Fix este disponibil in repo-ul cydia.pushfix.info.

 • zaone

  Share it please!

 • Alduras

  Deci e degeaba ,un tweak total nefolositor

 • philip

  nu e degeaba, e un tweak pentru cei care au nevoie de el, daca tu nu ai nevoie de el, nu inseamna neaparat ca nu are nimeni nevoie de el.

 • Eu

  Nu mi-a mers, In Maps nu imi gaseste locatia.

 • Mihai

  Salutare. Pot rezolva porblema gps-ului la iphone cu baseband de ipad.
  50 RON costa, si in pret include patch pentru baseband si soft gps . Ma puteti gasi la numarul de telefon in orice zi a saptamanii

 • Poate si explici cum anume rezolvi problema ca de vorbit pot vorbi si eu.

 • pai daca il poti face, chiar te rog. problema nu e de vorbit, ci de rezolvat.. chiar acum 2 minute a plecat un domn de la mine incantat ca ii merge gps-ul iar pe iphone 🙂

  E simplu.. suna-ma la , ne intalnim, ti-l fac, spui mai departe si am rezolvat 🙂

 • Sure.

 • mau

  mmm, curios, @zaone da-ne un semn si nou daca mergi, totusi e curios cat de exact afiseaza locatia gps-ul “fixat” sau “patch-uit” … as fi curios e vb de software sau hardware.

 • Mihai

  Mai,mie îmi arta ca sunt la numărul 18 in fata portul mele si dacă mă misc numărul creste sau scade in funcție de numărul portilor.. As spune ca e destul de exact 🙂 problema încă nerezolvata de mine, si nici nu am idee cum sa o rezolv, dacă ai baterie 20% nu mai vrea sa ia date din satelit… Dar la asta încă lucrez

 • Adrian

  Salutare,
  Dupa ce am cautat cateva ore pe internet problema se poate rezolva foarte simplu pentru 3GS, intri in modul Airplane si apoi iti merge GPS-ul de zici ca numai asta a facut toata viata… si asa te-ai enerva daca te-ar suna cineva cand esti undeva intr-o intersectie aglomerata si nu ai sti pe unde sa o iei :). Sper sa ajute pe toata lumea ca pe site-urile romanesti nu am gasit aceasta informatie, cel putin la mine a mers! Spor la treaba!