Probleme cu Game Center dupa jailbreak cu greenpois0n

Daca ati facut recent jailbreak cu greenpois0n RC5 si aveti AppSync instalat atunci cel mai probabil ati intalnit mesajul acesta cand ati deschis in joc, compatibil cu platforma GameCenter. Problema se datoreaza aplicatiei AppSync, care va delogheaza din joc si fie va cere sa va relogati fie va cere sa inregistrati un cont sandbox nou cand deschideti Game Center. Acest cont sandbox pe care Game Center va cere sa il faceti este un cont pe care developerii il foloseau pentru a testa aplicatia, el poate fi facut cu orice e-mail si nu afecteaza absolut deloc datele din contul vostru Game Center. Datele inregistrate in contul sandbox vor fi automat sterse atunci cand va relogati in cel normal.

Am testat mai multe metode disponibile pe internet si intr-un final una destul de simpla a functionat, dar numai temporar. Dupa ce va apare eroarea cu Sandbox faceti urmatorii pasi :

Pasul 1

Deschideti Game Center si inregistrati un cont de utilizator fals apoi logati-va in el.

Pasul 2

Delogati-va si logativa pe utilizatorul vostru normal, ar trebui sa va apare toate informatiile la loc.

Din pacate redeschiderea jocului care v-a dat eroarea va readuce problema, deci metoda functioneaza DOAR daca nu ati instalat AppSync dupa greenpois0n. Sfatul meu este sa nu mai folositi AppSync, cu greenpois0n pentru ca deocamdata persista eroarea. Cumparati aplicatiile din AppStore, nu le piratati!