Prima Pagina aplicatii Probleme cu Game Center dupa jailbreak cu greenpois0n

Probleme cu Game Center dupa jailbreak cu greenpois0n

Daca ati facut recent jailbreak cu greenpois0n RC5 si aveti AppSync instalat atunci cel mai probabil ati intalnit mesajul acesta cand ati deschis in joc, compatibil cu platforma GameCenter. Problema se datoreaza aplicatiei AppSync, care va delogheaza din joc si fie va cere sa va relogati fie va cere sa inregistrati un cont sandbox nou cand deschideti Game Center. Acest cont sandbox pe care Game Center va cere sa il faceti este un cont pe care developerii il foloseau pentru a testa aplicatia, el poate fi facut cu orice e-mail si nu afecteaza absolut deloc datele din contul vostru Game Center. Datele inregistrate in contul sandbox vor fi automat sterse atunci cand va relogati in cel normal.

Am testat mai multe metode disponibile pe internet si intr-un final una destul de simpla a functionat, dar numai temporar. Dupa ce va apare eroarea cu Sandbox faceti urmatorii pasi :

Pasul 1

Deschideti Game Center si inregistrati un cont de utilizator fals apoi logati-va in el.

Pasul 2

Delogati-va si logativa pe utilizatorul vostru normal, ar trebui sa va apare toate informatiile la loc.

Din pacate redeschiderea jocului care v-a dat eroarea va readuce problema, deci metoda functioneaza DOAR daca nu ati instalat AppSync dupa greenpois0n. Sfatul meu este sa nu mai folositi AppSync, cu greenpois0n pentru ca deocamdata persista eroarea. Cumparati aplicatiile din AppStore, nu le piratati!

 • Share it please!

 • Stefan

  pffff…..nu te supara zaone, dar asta e motivul pentru care fac jailbreak. pentru appsync. crde ca marea majoritate sunt de acord cu mine.

 • costi ileana

  acum am observat si eu problema asta. la un iphone 3gs ios 4.2.1 jaibreak cu redsnow si peste greenpois0n am celeasi simptome. nu am decat un singur prieten in game center pe MuscleNerd atat.

 • Lyx

  Va salut, in special pt zaone am urmatoare intrebare. Daca dai ‘cancel’ ce se intampla. Momentan am 4.1 dar am shsh doar de 4.2.1 sa stiu la ce ma astept, cu ce afecteaza acel game center posib de a juca un joc

 • @Stefan: Eu nu ma supar deloc, nu am de ce.
  @costi ileana: Poti sa adaugi si zaonero 😀
  @Lyx: Nu te afecteaza cu nimic, doar ca recordurile tale si bonusurile nu vor fi deblocate in Game Center. Practic poti juca fara limite, nu patesti nimic.

 • robert

  eu am facut unthetered jailbreak cu redsnow 0.9.7 si intampin aceeasi problema, ba chiar la jocuri cumparate, deci nu cred ca este problema de la greenpois0n

 • As cumpara aplicatiile daca cei de la apple ar acepta cardul meu.Deci tocmai appsync este motivul pt care fac jailbreack:( sper sa se rezolve problema

 • z3wl

  zao eu am patit asta pe JB cu limerain pe 4.1…nu mai stiu exact jocul care mi-a facut faza asta

 • @robert: Hmm, asta nu stiam, dar cand ai facut jb cu redsn0w?
  @Stanculete Andrei: Problema cu cardul e de la tine nu de la Apple. Presupun ca, cu acel card nu poti face plati online nicaieri in strainatate.

 • Am spus ca AppSync e principalul vinovat.

 • robert

  am facut cand a aparut ultima varianta beta, aveam shsh 4.2b3 salvat

 • catanzaro27

  Nu stiu cum aveti problemele astea dar eu n-am asa ceva.

 • la inceput mi-au aceptat cardul am cuparat aplicatii de vreo 20 de euro au fost retrasi banii fara nici o problema iar acum 2 saptamani mi lau respins nu stiu de ce.. alt card nu mai am si nici nu intentionez sa fac..Cardul merge pentru plati online inclusiv paypal.

 • Tavyyy

  Problema cu cardurile este extrem de raspandita..mii de utilizatori daca nu chiar zeci. Si la mine mergea cardu pana cand intro zi in care mia cerut un cod din 3 cifre. Am bagat codul corect de n ori si degeaba. Am adaugat si alt card si degeaba. Cei de la apple sunt constienti de problema dar nu-i stiu rezolvarea.

 • Salut, am observat ca dupa ce am facut jailbreak cu gp pe un 3gs (bootroom nou), nu mai pot pune telefonul pe silent mode nici prin buton, nici prin toggle`ul din sbsettings. Mai are cineva aceeasi problema? Cred ca printr-un restore se poate rezolva, dar nu prea as vrea sa apelez la aceasta metoda. Multumesc.

 • Toni

  Zaone, problema nu-i de la greenpois0n, este de la noul AppSync 4.0+. Pentru a inlatura problema definitiv (singura modalitate deocamdata) am postat pe forum pasii http://idevice.ro/forum/showthread.php/654-GameCenter-Sandbox?p=5060&viewfull=1#post5060

 • Yea, done that, nu are efect.

 • Eu nu am problema pe i4.

 • Mirona

  Eu nu am intampinat exact problema mentionata de tine, insa daca am vrut sa adaug zaonero la prieteni, imi da mesaj ca nu poate trimite solicitarea, probabil ca vrea o adresa de mail.
  Si problema pe care am mentionat-o ieri, nu pot achizitiona add-on-uri la jocuri, imi da eroarea cu “sandbox environment”…