Prima Pagina Apple Starea de sanatate a lui Steve Jobs se imbunatateste

Starea de sanatate a lui Steve Jobs se imbunatateste

Ziarele LA Times si San Francisco Gate au scris 2 articole ieri in care prezinta informatii despre starea de sanatate a CEO-ului Apple. Ambele ziare isi bazeaza afirmatiile pe informatiile scrise pe un blog de catre un scriitor/consultant al unor banci din SUA care sustine ca l-a vazut pe Steve Jobs in campusul Apple din Cupertino pe 31 ianuarie. Conform relatarilor acestuia, presedintele Apple era vioi, vorbea la telefon, radea, nu afisa nici un semn de boala datorita careia se presupune ca ar fi intrat in concediu medical acum aproape o luna de zile. Informatiile sunt destul de vechi dar prezinta o imagine destul de clara a starii de spirit a CEO-ului Apple.

I saw Steve personally this afternoon (Monday, January 31st, 2011) as he was leaving Apple’s headquarters in Cupertino, California. Needless to say, it was an unexpected delight to see the man in real life. There is great hidden power in listening to your intuition; in my case, it led me today to a face-to-face encounter with Steve Jobs. Let me explain.

Toata lumea asteapta ca Steve Jobs sa apara pe scena viitoarei conferinte Apple si sa prezinte lumii intregi tableta iPad 2 si daca e sa ne luam dupa informatiile prezentate mai sus atunci acest vom avea placerea de a vedea iPad 2 pentru prima oara chiar din mainile lui Steve Jobs.

 • danadina9

  Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
  Ne-a adus multe ocupatii si bucurie!

 • andrei

  we must to believe in the almighty god ,

 • best news evaaaar:D si eu sper sa tina el conferinta:D

 • crixalis

  Oare ce telefon are Steve Jobs ?

 • Un protopit de iPhone cel mai probabil 🙂

 • Nu neaparat prototip. Am fi vazut ceva poze-spion pana acuma cu “noul iPhone” daca ar fi fost asa. Spre exemplu Steve Wozniak intr-o emisiune avea la el 2 iPhone-uri, dintre care unul era alb. Cred ca aici am vazut….

 • onu

  ala alb cica la cumparat de pe site-ul tipul acela care le vopsea 🙂 si chiar zicea ca ii place.

 • Buna,

  Eram cu Matthew in Cupertino cand l-am vazut pe Steve. Terminasem o saptamana intensa de munca in San Francisco cand ne-am hotarat sa mergem sa vedem Apple HQ. Steve avea un iPhone negru insa nu mi-am putut da seama daca era 4G sau un alt model (vorbea la telefon).
  Sursa acestei stiri este blogul scris de Matthew (despre Proportia de Aur, Phi, Numarul de Aur). Daca sunteti interesati puteti merge direct la sursa: http://thedivinecode.com/blog/?p=61

  Salutari din NY,
  Diana:)

 • Pingback: Steve Jobs implicat activ in dezvoltarea iPad 2 si iPhone 5()

 • Vlad

  auziti`o si pe asta se crede jurnalista… ca a fost ea si a dres, pun pariu ca nu ai nici macar un ipod ceva, nush la ce te lauzi aici ca ai fost si ai dres.. si mai usor cu reclamele alea..

 • Vlad,

  Daca citesti/vorbesti engleza documenteaza-te online ca sa intelegi si tu care e situatia inainte sa postezi commenturi online. Los Angeles Times, San Francisco Chronicle, Business Insider si multe alte site-uri online au scris despre asta.
  Pentru mai multe informatii contacteaza-ma!

  Diana