Starea de sanatate a lui Steve Jobs se imbunatateste

Ziarele LA Times si San Francisco Gate au scris 2 articole ieri in care prezinta informatii despre starea de sanatate a CEO-ului Apple. Ambele ziare isi bazeaza afirmatiile pe informatiile scrise pe un blog de catre un scriitor/consultant al unor banci din SUA care sustine ca l-a vazut pe Steve Jobs in campusul Apple din Cupertino pe 31 ianuarie. Conform relatarilor acestuia, presedintele Apple era vioi, vorbea la telefon, radea, nu afisa nici un semn de boala datorita careia se presupune ca ar fi intrat in concediu medical acum aproape o luna de zile. Informatiile sunt destul de vechi dar prezinta o imagine destul de clara a starii de spirit a CEO-ului Apple.

I saw Steve personally this afternoon (Monday, January 31st, 2011) as he was leaving Apple’s headquarters in Cupertino, California. Needless to say, it was an unexpected delight to see the man in real life. There is great hidden power in listening to your intuition; in my case, it led me today to a face-to-face encounter with Steve Jobs. Let me explain.

Toata lumea asteapta ca Steve Jobs sa apara pe scena viitoarei conferinte Apple si sa prezinte lumii intregi tableta iPad 2 si daca e sa ne luam dupa informatiile prezentate mai sus atunci acest vom avea placerea de a vedea iPad 2 pentru prima oara chiar din mainile lui Steve Jobs.