Prima Pagina Apple Video: Lansarea iPhone 4 CDMA in SUA departe de succesul versiunii GSM

Video: Lansarea iPhone 4 CDMA in SUA departe de succesul versiunii GSM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GUaFywhywjA[/youtube]

Clipul video de mai sus descrie cel mai bine modul in care s-a desfasurat lansarea versiunii CDMA a iPhone 4 in SUA ieri. Majoritatea magazinelor Verizon si Apple au avut parte de un program lejer, desi in mod normal acestea sunt asaltate de sute de oameni cand se lanseaza un nou iDevice. In cazul Verizon situatia a fost complet diferita, multe dintre magazine avand parte de foarte putini clientii, altele avand parte de cozi foarte scurte, etc. Unii dau vina pe frigul din anumite orase americane, frig care i-ar fi convins pe americani ca o comanda facuta online si asteptarea terminalului acasa este cea mai buna solutie.

“We prepared for more,” Verizon Wireless spokeswoman Brenda Raney said. “When you have people over for dinner, don’t you prepare for more?”

Raney described sales as “brisk and steady” and noted that the device had already been on sale online for two days — on February 3, which was reserved for existing customers, and Feb 9.

Verizon se astepta sa aiba parte de mult mai multi clienti insa dispozitivul este disponibil pentru comanda de o saptamana online asa ca multi probabil au ales aceasta varianta pentru achizitie. Vara cand se lanseaza un iPhone, la AT&T si Apple sunt cozi cu sute de oameni care asteapta peste noapte pentru a prinde un terminal in stoc, insa la Verizon lucrurile stau complet diferit.

 • Lol….n-ai “loc” sa arunci un ac:d

 • Gagauza

  momentul ideal sa fi abonat la verizon si sa iti doresti iphone

 • soso

  ce noroc o avut astai cu femeia aia…ca de nu pe cine mai aplaudau ei….:))

 • Apex

  asta poate si datorita faptului ca multi au trecut pe AT&T sa detina un iPhone. Iar Iphone 4 CDMA nu ofera aproape nimic in plus pentru cei care si-au cumparat iPhone 4 deja. Lansarea va deveni relevanta doar cu iPhone 5, daca va fi lansat simultan pe ambele retele

 • Vlad

  pun pariu ca femeia aia astepta pe altcineva, dar na.. ii placea cum era aplaudata si a zis sa intre sa le faca pe plac alora 🙂

 • =)))) roboteii

 • Tudor

  A inceput declinul Apple…cand produci acelasi lucru de 4 ani schimbandu-i doar forma aici ajungi. Daca nu vor ‘reinventa’ complet IOS-ul care a devenit mult prea plictisitor si monoton Iphone va muri in curand.

 • @Tudor vorbesti aiurea !Apple nu o sa moara niciodata !Get a life 😉 si nu vorbi aiurea

 • Apex

  @ Domnul Avocat Nicolae. Erau destul de aproape sa moara in anii 90. Sunt curios cum va evolua compania dupa Steve Jobs. Ca doar nu va conduce o eternitate compania

 • @Apex: Steve are 55 de ani , inca 10 ani sper sa il mai tina D-zeu la Apple si chiar mai mult !
  August 2004: Steve Jobs, în vârstă de 49 de ani, dezvăluie că suferă de cancer, dar spune că tumoarea a fost eliminată prin intervenţie chirurgicală.
  23 iunie 2009: Un institutu de transplant din statul american Tenesse confirmă că Steve Jobs a făcut un transplant de ficat şi are o “prognoză excelentă”.
  17 ianuarie 2011 : Steve Jobs, 55 de ani, intr din nou în concediu medical. Timothy Cook, plătit cu 60 de milioane de dolari pentru perioada în care l-a înlocuit pe Jobs, preia din nou atribuţiile acestuia.

  Deci e ok , doar un control de rutina !