Video: Lansarea iPhone 4 CDMA in SUA departe de succesul versiunii GSM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GUaFywhywjA[/youtube]

Clipul video de mai sus descrie cel mai bine modul in care s-a desfasurat lansarea versiunii CDMA a iPhone 4 in SUA ieri. Majoritatea magazinelor Verizon si Apple au avut parte de un program lejer, desi in mod normal acestea sunt asaltate de sute de oameni cand se lanseaza un nou iDevice. In cazul Verizon situatia a fost complet diferita, multe dintre magazine avand parte de foarte putini clientii, altele avand parte de cozi foarte scurte, etc. Unii dau vina pe frigul din anumite orase americane, frig care i-ar fi convins pe americani ca o comanda facuta online si asteptarea terminalului acasa este cea mai buna solutie.

“We prepared for more,” Verizon Wireless spokeswoman Brenda Raney said. “When you have people over for dinner, don’t you prepare for more?”

Raney described sales as “brisk and steady” and noted that the device had already been on sale online for two days — on February 3, which was reserved for existing customers, and Feb 9.

Verizon se astepta sa aiba parte de mult mai multi clienti insa dispozitivul este disponibil pentru comanda de o saptamana online asa ca multi probabil au ales aceasta varianta pentru achizitie. Vara cand se lanseaza un iPhone, la AT&T si Apple sunt cozi cu sute de oameni care asteapta peste noapte pentru a prinde un terminal in stoc, insa la Verizon lucrurile stau complet diferit.