Prima Pagina aplicatii O noua versiune a Navigon va aduce cateva noutati aplicatiei pentru iPhone/iPad

O noua versiune a Navigon va aduce cateva noutati aplicatiei pentru iPhone/iPad

Astazi la Mobile World Conference 2011 compania Navigon a anutat ca va lansa in curand o noua versiunie a celebrei aplicatii pentru iDevices. Aceasta noua versiune va aduce 2 noi functii importante pentru utilizatori : Reality Scanner si Camping and Motorhome Navigation. Reality Scanner este destinat utilizatorilor de iPhone care folosesc aplicatia cand merg pe jos printr-un anumit oras. Aceasta functie foloseste camera dispozitivului si prezinta pe ecran o harta a orasului in care sunt reprezentate cele mai importante puncte de interes pe care utilizatorii pot sa le viziteze. Folosind aceasta noua functie aplicatia va poate arata si ghida catre aceste puncte de interes.

Camping and Motorhome Navigation este o functie destinata celor care au o rulota sau pur si simplu cauta o locatie pentru camping. Hartile din Navigon vor avea marcate locatii speciale unde puteti merge “la iarba verde” sau unde puteti mergi si parca rulota, adica spatii special desinate acestui gen de autovehicule. Pentru Romania nu stiu cat de multe puncte de interes de acest gen exista insa pentru restul lumii functia este extrem de utila.

Navigon va implementa niste functii foarte interesante pentru altii insa pentru romani probabil vor fi inutile avand in vedere ca acoperirea tarii noastre lasa de dorit in cazul punctelor de interes.

 • Share it please!

 • cucubau

  mai bine innoiau hartile europei, ca-n Romania navigonul e praf, IGo in schimb face fata excelent

 • alex

  NAVIGON este cu mult peste IGO pentru Romania adevarat igo este mai bun doar este produs de vecinii dragi …Navigon ,TomTom ,Nav4D ,CoPilot,Sygic pur si simplu nu-i intereseaza o tara ca ROMANIA …. a si prin cartier 16 februarie Navigon stie mai bine decit igo..sa vad acum cu noul update igo daca a venit cu retina ca apare iPhone 5 si retina nu mai pupam de la NNG

 • alex

  deci .asa este IGO 1.3.10 update retina din parti

 • Leinad

  Se pare ca nu stiti de ultima harta de la Navigon Q1.2011. La capitolul POI Navigon si Garmin stau cel mai bine. Daca nu le aveti pe toate nu afirmati ceea ce nu stiti. Apropo de iGO, degeaba stie adrese daca habar nu are de ce este pe strazile din RO. La capitolul sensuri unice si semne de circulatie, (asa numitele drive alerts), limitari de viteza in localitati, iGO este ca si inexistent fata de realitatea din teren. Singurele programe cat de cat apropiate cu realitatea din teren pentru Romania, sunt Gamrin, Navigon si Sygic. Functiile la care se fac referire sunt implementate deja pe versiunile pentru Android. Ultima, 3.5.3 are reality scanner si este formidabila inclusiv in Romania. Este singurul program care are o asemenea functie si care foloseste camera foto pentru orientare in teren.