Prima Pagina Apple Noile MacBook Pro ar putea fi mai usoare, ar putea avea baterii...

Noile MacBook Pro ar putea fi mai usoare, ar putea avea baterii mai bune, disponibile in martie

Exista foarte multe informatii care indica fatpul ca Apple va scoate o noua linie a MacBook Pro in viitorul apropiat. Conform unor surse apropiate companiei, noile modele ar urma sa fie mai usoare datorita folosoirii unor noi materiale si a unui nou proces de fabricare a carcasei, ar urma sa aiba baterii cu autonomie mai mare, ar urma sa aiba ecrane mai bune si un design nou. Conform acelorasi surse noile baterii ar urma sa aduca un spor de autonomie de 20% pentru toate modelele, astfel ca modelul de 13 inch ar urma sa aiba o autonomie de 12 ore, cel de 15 inch o autonomie de 11 ore si cel de 17 inch tot 11 ore insa numai pentru Wi-Fi.

It is said that all models will be made between 15-20% lighter, being made of an amorphous alloy that Apple has purchased the rights to.  The material is said to be stronger, lighter, and more scratch resistant than the current aluminum unibodies, and is said to be manufactured in a process similar to injection molding, as is standard for that material.

It was also mentioned that Apple has invested in a new battery technology, enabling Apple to pack about 20% more battery life per volume into their battery cells, indicating that all notebooks across the board should be experiencing improved battery life.

Noile ecrane ar urma sa aduca rezolutii mai bune pentru toate modelele, insa conform acelorasi informatii, utilizatorii ar putea avea posibilitatea sa aleaga ce model de ecran doresc. In final vorbim despre pret care ar urma sa inceapa de undeva de pe la 1099$ pentru modelul de 13 inch insa parerea mea este ca suma respectiva este mult prea mica deci ar fi sanse infime ca aceasta parte a zvonului sa se adevereasca.

Noile MacBook Pro ar putea fi disponibile la inceputul lunii martie, cu aproximativ o luna inaintea lansarii tabletei iPad 2.

 • Share it please!

 • symbianfreak

  mda…pentru Apple, suma aia e intr-adevar cam prea mica.

  “noile baterii ar urma sa aduca un sport (?) …”. Basketball? :)) Asta din seria damnyouautocorrect.com. Si, ca tot veni vorba de acel site, thx a lot zaone! Am ras pe rupte la ce poate sa faca autocorrect-ul pe iPhone-uri mai ales daca nu esti atent.

  Si mersi frumos de post. Ca intotdeauna, printre primele surse de informare cand vine vorba de produsele Apple (si nu numai).

 • Se mai intampla, cu placere pentru amandoua 😀

 • Tigris Regalis

  Înțeleg că va face carcasele din aliajul Liquidmetal? Interesant că acesta are un aspect lucios, nu mat ca aluminiul carcaselor actuale, deci sunt curios cum vor arăta noile MacBook Pro la exterior.