Prima Pagina iPhone 3GS Orange ofera 20% reducere la achizitia unui telefon mobil!

Orange ofera 20% reducere la achizitia unui telefon mobil!

V-am spus dimineata ca Orange pregateste o surpriza pentru clientii existent si nu numai. Acum pe www.orange.ro veti gasi o noua oferta foarte interesanta si foarte tentanta pentru cei care doresc sa isi achizitioneze un telefon. In magazinul online al Orange aveti 20% reducere pentru aproape orice telefon achizitionat, singurele exceptii fiind iPhone 4 si terminalele BlackBerry. Daca va ganditi sa achizitionati un terminal ar fi timpul sa o faceti acum, oferta este disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp si nu se stie cand ar mai putea fi disponibila una asemanatoare.

In cazul iPhone 3GS avem parte de o oferta speciala deoarece pe langa reducerea de 20% disponibila de astazi veti beneficia si de oferta veche prin care puteti achizitiona terminalul la doar 79€ cu anumite abonamente. Practic pentru iPhone 3GS avem parte de reducere 90% in cazul achizitiei dispozitivului cu anumite abonamente. Din pacate reducerea este disponibila doar pentru abonamentele noi incheiata prin achizitionarea unui terminal din magazinul online si din pacate este disponibila pentru o perioada limitata de timp asa ca va recomand sa va grabiti!

UPDATE: Promotia ia sfarsit la ora 18:00!

 • Share it please pentru cei interesati!

 • juky_85

  e o reducere importanta mai ales la un iphone 3gs 8 Gb 😀

 • Bogdan Simion

  Pana la urma beneficiaza si abonatii actuali de reducere sau doar cei noi?

 • Doar daca inchei un abonament nou beneficiezi de oferta, poti fi abonat sau client nou, ideea e sa inchei un abonament nou.

 • Cashix

  Doar cei noi,ca de obicei orange sunt niste jegosi 🙂
  Clientii vechi da-i in kkt ca oricum au contract nu?

 • Well, poate in viitor vor mai face si se vor orienta si catre clientii existenti.

 • regociniceanu

  H@H@H@H@ exceptant iPhone NORMAL!! =))
  nu reducere iphone = no reduceri