Prima Pagina Apple iPad 2 – cand va fi disponibila si la ce pret

iPad 2 – cand va fi disponibila si la ce pret

Aseara AllthingsDigital a anuntat ca Apple va tine pe 2 martie o conferinta in care va prezenta tableta iPad 2 lumii intregi. Desigur ca toata lumea a preluat informatia ca fiind adevarata avand in vedere ca vine de la o publicatie renumita care are legaturi stranse cu oameni din interiorul companiei Apple. Indiferent daca va fi prezentata atunci sau o saptamana mai tarziu, lansarea iPad 2 va avea loc fie la sfarsitul lunii martie fie la inceputul lunii aprilie si spun asta deoarece Apple nu isi permite sa intarzie foarte mult deoarece se apropie de lansarea iPhone 5. Apple nu va permite ca 2 produse extrem de importante sa fie lansate la intervale de timp foarte scurte unul fata de celalalt deoarece o astfel de miscare ar putea avea un impact extrem de negativ asupra vanzarilor. Multi clienti se vor abtine de la a cumpara o tableta iPad 2 sau un iPhone 5 daca Apple le va lansa la o luna distanta, deci lansarea internationala va avea loc in aprilie.

In ceea ce priveste pretul, ma astept ca in SUA si in magazinele Apple din Europa iPad 2 sa fie disponibila la exact acelasi pret precum actualul mode, eventual ar putea avea loc unele majorari datorita taxelor impuse de anumite state. In Romania ma astept ca iPad 2 sa fie disponibila la preturi exagerat de mari, asa cum s-a intamplat cu iPhone 4 vara trecuta. Daca va aduceti aminte, unii retaileri au avut iPhone 4 la preturi ce ajungeau la 10.000 lei, un pret extrem de “corect” pentru un dispozitiv de lux. In concluzie, nu va asteptati ca iPad sa fie mult mai ieftina dupa anuntarea/lansarea iPad 2 si nu va asteptati ca iPad 2 sa fie disponibila in Romania la preturi “de bun simt”.

 • Flops

  iPad a fost anuntat pe 27 ianuarie si scos pe 3 aprilie. Deci sa ne asteptam sa apara pe piata prin mai?

 • Sa ii ia mama dracu cu lansarile lor ca amana si astia prea mult… probabil ca 4.3 apare odata cu iPad, nu vad de ce sa apara inainte, iar datorita amanarii se amana si unlock-ul nostru… m-am plictisit de iPhone pe post de iPod… da-i dracu….

 • Cond0r

  @viorel ce vina are Apple ca tu ti-ai cumparat telefonul blocat in alta retea. Sau ca nu ai avut grija la update, si nu ai pastrat un baseband care poate fi deblocat.

 • KFF

  Romanii sunt stupizi . Urasc Apple doar pentru ca si-au cumparat telefoane “cazute din camion” din Italia , Spania sau Germania si sunt locked .

  DOH.

  Cumparati-va unul de la Orange , Vodafone sau Cosmote , cu abonament , nu stati pe cartela(!!!) si totul va functiona perfect .

  Iphoneul nu este un aparat pentru cartelari . O zi buna .

 • mariusr22

  Eu cred ca au modificat putin strategia de lansari. Cred ca au cam ramas in pana de idei pentru ce ar mai putea implementa in device-urile viitoare si au trecut de la lansari anuale la lansari la 18 luni sau chiar la 2 ani, sau probabil ca il asteapta pe Jobs sa revina sa faca el prezentarea, sau s-au ofticat ca a aparut macheta cu ipad 2 la CES 2011 si s-au hotarat sa schimbe designul… Sunt atatia “posibili sau” incat am putea umple toata pagina… 🙂