iPad 2 cu procesor A5, fara Retina Display si slot SD prezentata pe 2 martie impreuna cu iOS 5

Engadget a publicat in cursul serii trecute un articol in prezinta informatii despre iPad 2 obtinute de la o sursa apropiata companiei Apple. Daca va aduceti aminte, Engadget a scris acum aproximativ o luna un articol in care se spunea ca iPad 2 va avea un ecran cu rezolutie mai buna, slot SD, procesor dual core, design nou etc. Acum lucrurile s-au schimbat si cei de la Engadget sustin ca iPad 2 va avea acelasi ecran, aceeasi rezolutie, nu va avea slot SD, va fi mai subtire, va avea mai mult RAM si desigur un procesor A5 despre care nu stiu nimic. Ei sustin ca Apple ar avea probleme cu procesul de productie si ca ar fi renuntat in ultimul moment la implementarea unor noi componente in tableta iPad 2.

Notably, that SD card slot and higher resolution display won’t make it into the new model (the latter we’d been hearing rumblings about for a little while). What’s the cause of the switch? Well our sources weren’t crystal clear on the exact reasons, but the gist of what was explained to us centered around vague “engineering issues” which may have forced some changes at the eleventh hour. It’s worth noting once again that these sources have been dead right on specific Apple plans and specifications for unannounced products in the past, and we have no reason to believe these changes are due to anything more than legitimate engineering decisions made close to launch.

Cei de la Engadget sustin ca la conferinta pentru prezentarea iPad 2 am putea asista si la o scurta prezentarea a iOS 5 pentru iDevices. Personal cred ca e Apple va prezenta doar iOS 4.3 si va tine o conferinta separata, asa cum a facut si anul trecut, pentru a prezenta iOS 5 si a lansa o prima versiune beta. Mai sunt doar cateva zile pana la prezentarea tabletei iPad 2 insa pana atunci vor aparea tot mai multe zvonuri.

8 COMENTARII

  1. De fapt zvoniștii află zvonuri noi care le contrazic pe cele vechi și, nevrând să recunoască faptul că s-au înșelat sau că sursa anterioară aberează (pentru că și-ar pierde credibilitatea dacă recunosc c-o mai dau în bară din când în când), dau vina pe Apple. “Engineering issues”, cum să nu … 😛

  2. E destul de usor sa ghiciti ce va avea ipad2.
    Procesor dual core probabil la 1 ghz, 512 ram. ( si e pacat ca decat 512).
    No sd, no nothing.
    Zaone ar trebui sa premiezi postu care a ghicit specs ipad2 ( i wanna win)

  3. @Garry: Ca să ghicești specificațiile, trebuie să spui și de chip-ul grafic, de rezoluția camerelor, de durata bateriei, memoria internă de stocare, etc. Succes la ghicit!

  4. partz,o sa fie un ipad 1gs,ceva de genul,putin mai rapid decat prima varianta,fara nici o optiune ”inovatoare” la care sperati voi,nu-i asa tigris?dar stati linistiti ca pentru isheeps este destul,va v-a convinge sa o cumparati,veti fi total addicted…

  5. @mai na eu zic ca exista o mica sansa sa aiba un display mai bun,poza aia cu calendaru indicand 2 martie are un ipad in colt cu un wallpaper de pe iphone 4.. i want to belive,si totusi fiind prezentata in 2 martie poate nu e chiar o coincidenta”twice the performance,twice the memory,twice the display”:))

    sper si eu:))