iPad 2 cu procesor A5, fara Retina Display si slot SD prezentata pe 2 martie impreuna cu iOS 5

Engadget a publicat in cursul serii trecute un articol in prezinta informatii despre iPad 2 obtinute de la o sursa apropiata companiei Apple. Daca va aduceti aminte, Engadget a scris acum aproximativ o luna un articol in care se spunea ca iPad 2 va avea un ecran cu rezolutie mai buna, slot SD, procesor dual core, design nou etc. Acum lucrurile s-au schimbat si cei de la Engadget sustin ca iPad 2 va avea acelasi ecran, aceeasi rezolutie, nu va avea slot SD, va fi mai subtire, va avea mai mult RAM si desigur un procesor A5 despre care nu stiu nimic. Ei sustin ca Apple ar avea probleme cu procesul de productie si ca ar fi renuntat in ultimul moment la implementarea unor noi componente in tableta iPad 2.

Notably, that SD card slot and higher resolution display won’t make it into the new model (the latter we’d been hearing rumblings about for a little while). What’s the cause of the switch? Well our sources weren’t crystal clear on the exact reasons, but the gist of what was explained to us centered around vague „engineering issues” which may have forced some changes at the eleventh hour. It’s worth noting once again that these sources have been dead right on specific Apple plans and specifications for unannounced products in the past, and we have no reason to believe these changes are due to anything more than legitimate engineering decisions made close to launch.

Cei de la Engadget sustin ca la conferinta pentru prezentarea iPad 2 am putea asista si la o scurta prezentarea a iOS 5 pentru iDevices. Personal cred ca e Apple va prezenta doar iOS 4.3 si va tine o conferinta separata, asa cum a facut si anul trecut, pentru a prezenta iOS 5 si a lansa o prima versiune beta. Mai sunt doar cateva zile pana la prezentarea tabletei iPad 2 insa pana atunci vor aparea tot mai multe zvonuri.

Articolul precedentUndeletable Apps impiedica stergerea accidentala a aplicatiilor din iOS
Articolul următorVideo: Thunderbolt hands-on demo
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.