Prima Pagina Apple iTunes audio streaming si backup in curand de la Apple. Ai folosi...

iTunes audio streaming si backup in curand de la Apple. Ai folosi un asemenea serviciu?

In Carolina de Nord Apple pregateste lansarea unui nou centru de date pe care ar urma sa functioneze cateva noi servicii ale MobileMe si iTunes. Cei de la Financial Times sustin ca Apple va lansa in primavara acestui an un serviciu care va permite utilizatorilor sa isi salveze intreaga colectie muzicala pe serverele iTunes si sa o asculte online de pe orice iDevice/Mac oriunde ar fi. Acest nou serviciu nu ar fi gratuit desigur, insa ar oferi companiei un foarte mare avantaj fata de Android, Windows Phone 7 sau alte sisteme de operare asemanatoare pentru care producatorii lor nu ofera asemenea servicii inca.

Apple, which rocked digital music services such as Pandora, Rdio and MOG last week by announcing plans to keep 30 per cent of all revenues from subscriptions taken out through its App Store, has clarified its plans for using remote storage, known as the cloud, according to several music industry executives.

More than a year after buying Lala, a cloud-based digital music service, Apple is now looking to use the cloud mainly to allow users of its iTunes store to back up their collections and access them from any Apple device.

One person with knowledge of Apple’s plans said the company did not want to undermine the market that it dominates for paid downloads, likening its plans for the cloud to “insurance.

Desigur ca e foarte tentant sa ai intreaga ta colectie muzicala disponibila online oriunde in lume si sa o poti asculta oricand daca ai o conexiune de internet. Intrebarea mea pentru voi este : merita sa platiti o taxa lunara pentru a folosi acest serviciu in Romania? Conexiunile de date din Romania nu sunt chiar atat de rapide si traficul e limitat sau nelimitat o o limita lunara de viteza. Eu unul nu as plati pentru un asemenea serviciu.

  • Share it please, chiar sunt interesat sa vad cati dintre voi ar folosi asa ceva.

  • vayrus

    Salut!

    Eu unul iti spun sincer ca nu viteza la internet m-ar limita sa folosesc acest fel de serviciu si nici taxa lunara ci pur si simplu nu vad o utilitate clara (doar ca sa pot asculta de pe orice iDevice?). Pentru astfel de serviciu inclusiv filme exista deja cateva aplicatii disponibile in AppStore si cu o conexiune decenta rezolvi toata treaba.
    In concluzie NU as plati.

    O zi faina.