Prima Pagina Apple Nu, nu e iPad 2

Nu, nu e iPad 2

Imaginea de mai sus a fost publicata astazi de BGR, imaginea fiind primita de la unul dintre vizitatorii site-ului. Intre timp ea a aparut pe mai multe site-uri, majoritatea avand la baza diverse teorii despre cum ar putea fi aceasta tableta iPad 2 insa in realitate e doar o imagine modificata in Photoshop. E foarte probabil ca iPad 2 sa semene destul de mult cu design-ul dina ceasta poza, insa personal cred ca versiunea pe care o va lansa Apple va fi mult mult mai finisata, va arata mult mai bine la colturi si probabil va mai avea in partea stanga(dupa cum e imaginea) inca un port.

Stiu ca multi dintre voi nu isi doresc, ca iPad 2 sa arate asa, insa vara trecuta multi detestau design-ul iPhone 4 si in final au ajuns sa isi achizitioneze terminalul.

  • Eu mi-a luat iph4, pentru capacitatile hardware, nu pentru design!

  • Ionut !

    nu avem de reprosat nici in privinta Design-ului ! E chiar ok in comparatie cu ultimele iesiri de pe piata ! e elegant dar in acelasi timp si rezistent !

  • Nu problema e ca mai mult ca sigur acesta va fi designul la iPAd 2 ! Mi se pare cea mai reusita “imagine de viitor” 🙂 ! Eh …inca 2 zile !

  • Ionut

    Nu este o imagine in photoshop! este un mockup facut de firmele care confectioneaza accesorii pentru iPad! modelul mockup a fost prezent si la CES 2011 uite aici detalii http://www.youtube.com/watch?v=E49vIbBplwc