Prima Pagina Apple Este aceasta iPad 2?

Este aceasta iPad 2?

Imaginile din acest articol au fost preluate de Engadget de pe un site din China si prezinta ceea ce pare a fi urmatorul model al tabletei iPad. Dupa cum vedeti, design-ul este asemanator cu tot ce am vazut noi pana acum dar parca arata a ceva ce Apple ar lansa. Tableta are slotul SIM repozitionat in locatia unde se credea ca va fi pus un nou slot SD, are un FCC ID al Apple TV, deci probabil e doar un mock-up dupa un produs original, insa nu stim ce se afla in partea dreapta a dispozitivului. Personal as vrea ca iPad 2 sa arate asa, design-ul e mult mai fin si mai elegant decat cel prezentat pana acum.

Voi ce parere aveti?

  • Share it please!

  • Nimic special sau neasteptat, probabil ca asa va arata. In afara de difuzoarele alea mai mari, nu m-a impresionat nimic. Tot nu poti sa pui un card in ea sau sa conectezi prin usb o camera foto sau altceva.

  • Flops
  • @ Flops ok, un kit pe care il poti cumpara de la Apple (bineinteles) si care costs $30. Dar daca as vrea sa-mi conectez stickul usb cu poze, filme, muzica si sa le redau pe iPad (o operatie de altfel normala), ce fac ?

  • Iulian

    Iti iei un laptop ce poti sa faci… eventual macbook air 11″ dak vrei saq fii si in dimesiunile aproximative ale lui ipad… intradevar nemultumiri de genu asta sunt bune pentru k o sa se implementeze in timp chestii care ii nemultumesc pe utilizatori dar pana se vor implementa pot sa pun pariu ca mai trece ceva timp…. in ipad 2 nu o sa vezi sigur usb sau altcva in primul rand k dupa parerea mea e inestetic… si cred k nici in ipad 3 nu gasesti asta poate o sa fie vrun mini thunderbolt… ca si asta momentan la dimensiunea lui nu vad unde lar pune pe ipad…