Prima Pagina Apple Versiunea alba a iPhone 4 prezentata la conferinta de diseara?

Versiunea alba a iPhone 4 prezentata la conferinta de diseara?

Totul a inceput cu un articol scris de CultOfMac in care se prezinta povestea unui utilizator care a fost la un magazin Apple unde a fost convins de un angajat sa nu achizitioneze un iPhone ieri si sa astepte conferinta de astazi. Suna putin cam ciudat nu? Adica angajati ai Apple sfatuiesc, clientii sa amane o achizitie pana dupa o conferinta pentru prezentarea tabletei iPad 2? Astazi am primit de la un utilizator un link catre site-ul more-thing.com, un cunoscut furnizor de accesorii pentru iDevice-uri, care anunta lansarea unor carcase special facute pentru modelul alb al iPhone 4.

Pagina a fost lansata astazi cu doar cateva ore inaintea conferintei de diseara, deci ar putea sugera ca Apple planuieste sa lanseze si versiuna alba a iPhone 4 in aceasta seara. Acest dispozitiv a fost vazut pe diverse site-uri si toata lumea credea ca va fi lansat insa Apple a decis sa amane aceasta lansare probabil pana diseara.

Nu uitati ca va astept diseara incepand cu 19:30 sa urmarim/discutam despre ce va prezenta Apple.

  • andreybej

    cred ca i-a zis asa din cauza ipad2. poate renunta la iphone si sa-si ia ipad. abia astept conferinta. sunt internat in spital dar bine ca am net aicea prin wifi.

  • danadina9

    Insanatosire grabnica!-vei face si tu,precum mr.Jobs un facetime cu mr.Cook…:)))
    Eu astp cel mai mult iOS 4.3

  • O mica intrebare.. Mi-am luat un 3gs 4.2.1 baseband 5.15.04.. Oare la conferinta aceasta va aparea si iOs 4.3, sau daca aceasta aparitie ar fii foarte aproape, as putea astepta pana apare unlock pt acest baseband? asta sa nu mai fac updade de baseband,respectiv sa nu mai pot folosii gps-ul.. ASTEPT RASP!

  • Nu stie nimeni cand va fi disponibil 4.3.