Prima Pagina 3G Personal HotSpot permite conectarea a maxim 3 dispozitive prin Wi-Fi

Personal HotSpot permite conectarea a maxim 3 dispozitive prin Wi-Fi

V-am spus deja ca Personal HotSpot este o noua functie a iOS 4.3 care va permite posesorilor de iPhone 4 sa isi transforme dispozitivul intr-un Wi-Fi HotSpot. Ceea ce pana acum nu a fost detaliat are legatura cu numarul maxim de dispozitive care se pot conecta la acest HotSpot. Pe site-ul Apple se specifica faptul ca doar maxim 3 dispozitive pot fi conectate simultan la un HotSpot facut pe un iPhone 4. Cum Personal HotSpot permite partajarea simultana a conexiunii de internet cu maxim 5 dispozitive iata cate dispozitive puteti conecta simultan si in ce mod: maxim 3 dispozitive prin Wi-Fi, un dispozitiv prin BlueTooth si un dispozitiv prin USB.

You can share your connection with up to five devices at once over Wi-Fi, Bluetooth, and USB — with up to three of those connections using Wi-Fi.

Sincer sa fiu o conexiune 3G e foarte limitata si 5 dispozitive conectate la o conexiune de date ar duce la imposibilitatea de a folosi respectiva conexiune. Mai mult ca sigur se vor gasi metode de a scoate aceasta limitare de indata ce faceti jailbreak insa sincer sa fiu nu ii vad rostul avand in vedere ca e foarte improbabil sa partajati vreodata conexiunea de date cu mai mult de 5 dispozitive.

 • Share it please pentru cei care nu stiu.

 • Dani

  Salut,
  Cei de la Orange Romania, cer 4 euro pe luna pentru a activa internet tethering. Odata cu iOS 4.3 si implicit Personal HotSpot, se poate folosi internet tethering fara acordul celor de la Orange?
  Cu alte cuvinte, Personal HotSpot din iOS 4.3 functioneaza precum PdaNet sau MyWi ?

 • pcman75

  Hotspot costa? Ne va taxa Orange si pentru asta?

 • E optiunea modem, vechiul internet tethering. Costa 4 euro pe luna.

 • ALEXANDER

  Operatorii de telefonie isi bat joc de clienti de cand exista. Avand putere financiara foarte mare, cine isi permite sa ii dea in judecata si sa mai si castige ? Sa ma explic:
  Iti ofera un produs (un pachet de date) pe care il platesti dupa care ti-l taxeaza din nou in funcie de cum vrei sa-l folosesti. Ei au inventat expresia “additional fee” cred.
  Vrei sa vorbesti pe Skype platesti din nou. Vrei sa faci tethering platesti din nou. Si bineinteles nu iti spun asta de la inceput ci doar cand te lovesti de ele. Ti-o spun zambind (Adica ce credeai ?)
  Mai platesti o data ce era deja al tau.
  In curand pachetele de date vor deveni un fel de Vodafone live. Un fel de portal Orange. Te plimbi pe unde vor ei nu pe unde vrei tu cu pachetul respectiv caci vorba reclamei INTERNET NELIMITAT Adica vor exista “additional fee” Vreau sa intru pe Apple.com ? Orange imi spune ca trebuie sa platesc aditional o taxa si asa mai departe. Ca asa vrea el.
  Acesta este un scenariu DAR NU IMPOSIBIL !!!

 • catanzaro27

  Foarte tare. Imi place mai mult variantele native decat sa ma folosesc de jailbreak. Oricum voi avea nevoie de functia asta pt a partaja net pt iPad. Astept fw 4.3.

 • Ai iPad acum?

 • Dani

  Daca inca trebuie sa platesc cei 4 euro pe luna catre Orange pentru a folosi Personal HotSpot, atunci traiasca… PdaNet si MyWi cracked!

 • Bobby

  Am gasit un site de unde am luat gratis PDAnet si imi merge de vreo 4 luni ok. Pot face wifi hotspot cu cine vreau, cu sau fara parola, internet prin cablu catre pc, etc. Am avut intr-o vreme net de la orange. Mi-am comandat cartele sim free si activam optiunea testeaza internet gratuit o saptamana. Am testat vreo 10 cartele dupa care au limitat la 100 de mega. Acuma sunt pe RDS si cu 4 euro am 5 gb de viteza dupa care scade la 128kbs. Este cea mai buna optiune la o cartela reancarcabila. La abonament RDS, ai cu 10 lei-10 Gb trafic de viteza dupa care scade la 128kbs. Eu nu stau intr-un oras mare, sa pot profita de viteza maxima, dar ma uit la tv pe iphone, pe orb, foarte mult si ascult radio in masina de pe iphone, citesc ziarele, navighez pe net, etc. Sunt foarte multumit. Pt nr de orange vechi, am luat un ciot de nokia vechi ca sa pot vorbi. Iphone- ul il pastrez pt net si navigatie. PS: daca mai ai credit, poti si vorbi pe oferta de la RDS.

 • dragos

  Pot folosii Personal Hotspot pe Vodafone?

 • Nu, VOdafone nu permite asa ceva.