Personal HotSpot permite conectarea a maxim 3 dispozitive prin Wi-Fi

V-am spus deja ca Personal HotSpot este o noua functie a iOS 4.3 care va permite posesorilor de iPhone 4 sa isi transforme dispozitivul intr-un Wi-Fi HotSpot. Ceea ce pana acum nu a fost detaliat are legatura cu numarul maxim de dispozitive care se pot conecta la acest HotSpot. Pe site-ul Apple se specifica faptul ca doar maxim 3 dispozitive pot fi conectate simultan la un HotSpot facut pe un iPhone 4. Cum Personal HotSpot permite partajarea simultana a conexiunii de internet cu maxim 5 dispozitive iata cate dispozitive puteti conecta simultan si in ce mod: maxim 3 dispozitive prin Wi-Fi, un dispozitiv prin BlueTooth si un dispozitiv prin USB.

You can share your connection with up to five devices at once over Wi-Fi, Bluetooth, and USB — with up to three of those connections using Wi-Fi.

Sincer sa fiu o conexiune 3G e foarte limitata si 5 dispozitive conectate la o conexiune de date ar duce la imposibilitatea de a folosi respectiva conexiune. Mai mult ca sigur se vor gasi metode de a scoate aceasta limitare de indata ce faceti jailbreak insa sincer sa fiu nu ii vad rostul avand in vedere ca e foarte improbabil sa partajati vreodata conexiunea de date cu mai mult de 5 dispozitive.