Prima Pagina Android Video: iPad 2 mai buna decat Motorola Xoom

Video: iPad 2 mai buna decat Motorola Xoom

Cei de la TechCrunch au testat iPad 2 si Motorola Xoom iar in clipul de mai sus avem o mica discutie intre 2 editori ai TechCrunch. Despre iPad 2 se vorbeste mai putin avand in vedere ca tableta inca nu este disponibila pe piata, insa unul dintre editori vorbeste despre greseala de a da 800$ pe Motorola Xoom. Conform lui, Android Honeycomb are foarte multe buguri care afecteaza atat folosirea aplicatiilor cat si utilizarea de zi cu zi a sistemului tabletei. Pe de alta parte nic hardare-ul implementat in tableta nu se impaca, chiar atat de bine cu software-ul, deci Motorola pare sa fi grabit putin cam mult lansarea Xoom.

Va recomand sa vizionati filmul pana la capat pentru a vedea cat de multe probleme are Honeycomb, cat de “bine” ruleaza aplicatiile pe el si ce va asteapta pe voi daca aveti in plan sa achizitionati o Motorola Xoom.

  • zaone

    Share it please!

  • Jasper

    e mai praf ca ipad1 xoom-ul asta infect

  • Flops

    Daca ar scoate o varianta WiFi la 400$ ar mai avea o sansa, asa nu au nicio sansa. Si cred ca si 400 ar fi mult.

  • Ups …! Au incercat si ei dar nah …..! Oricum o comparatie intre iPad si Xoom e inutila ! Una e sa ai o tableta facuta de la zero cu inovatie proprie ( design unic hardware care sa mearga ca uns cu software-ul plus aplicatii utile in viatza de zi cu zi si totodata un pret care sa reflecte cele relatate adineauri pentru a atrage dupa asta un client multumit de cele ) si alta e sa fi un plagiator al tabletei initiale ! So back to the drawing board Motorola % LG cu Optimus One 😉 !