Cum ar arata un iPhone 5 cu design de iPad 2

Zilele trecute am scris un articol in care va spuneam ca viitorul iPhone 5 ar putea avea o carcasa din spate facuta din aluminiu, asemantoare cu cea a unui iPod Touch. Desigur ca foarte multa lume considera aceasta varianta improbabila si eu sunt de aceeasi parerea avand in vedere ca iPhone 4 a fost extrem extrem de apreciat pentru design-ul sau. Totusi, un designer cu multa prezenta de spirit s-a gandit sa faca un mock-ul a iPhone 5 cu design de tableta iPad 2 plus o husa SmartCover pusa pe partea din fata. Daca ar arata precum cele din imagini cred ca iPhone 5 ar avea un succes modest fata de iPhone 4, dar asta e doar parerea mea, voi ce spuneti?

11 COMENTARII

  1. azi a venit la mine cineva care are iphone 4. eu am ipod touch 4. a fost prima data cand am pus mana pe un iphone 4 si el la fel pe ipod touch. mie mi s-a parut cam greu si destul de gros iphone 4 in comparatie cu ipod-ul meu. lui i-a placut mai mult ipod touch-ul meu ca forma si ca grosime. deci eu zic ca iphone 5 ar avea mai mult succes cu o forma de ipod.

  2. @claudiu (com6)
    LOL, cum adica mult mai urat decat i4. Vrei sa spui ca i4 este de o uratenie medie si i5 va fi de o uratenie maxima.
    iPhone 3g/s si iPodurile se simt mult mai bine in mana dacat iphone 4.
    i4 mi se pare mai din topor ca forma, prea extrudat, pare mai simplist, mai usor de executat, mai putin ergonomic.
    La IPhone 4 Nu imi place (strugurii sunt acrii) simetria aia spate fata.. e derutanta si nu i vad rostul (poate daca avea inca un ecran pe spate)
    Generatiile anterioare si iPodurile mi se pare ca au un design mai ergonomic, mai elaborat si mai complicat cu acea rotunjime de pe spate sculptata in trei directii.
    Am ales 3gs/ipod. Eu nu am fost asa incantat de forma i4, m-a impresionat dooar designul si specificatiile, nu ergonomia, (plus ca op. de tel. mobila mi-l aducea i4 cu doua luni mai tarziu decat i3Gs)
    Toate generatiile au materiale si detalii de vis (vis pentru concurenta), sunt facute din materiale cea mai buna calitate si nu da senzatia de plastic prost care trosneste si paraie la cea mai mica sau cea mai mare strangere in mana, inginerie si design pur.
    Eu sper ca i5 sa revina la forma ergonomica de la 3g/3gs/ipod, merge si carcasa metalica spate…cred.

  3. Bravo, in sfarsit mai aud de cineva caruia nu-i place forma lui i4. Cand mai spun asta la lume de uita ciudat. Era mai simpatic 3gs si marginile rotunjite erau mai elegante. Am avut un 3gs inainte, si daca nu s-ar fi stricat ecranul nu mi-as fi luat 4. Nu are mai nimic in plus, in afara de un procesor mai rapid, dimpotriva, semnalu e mai slab, iar faptul ca e la fel pe ambele parti chiar e derutant noaptea. De blitz si face time ma puteam lipsi. Au exagerat un pic cu forma, pt marketing, ca sa aduca ceva nou. Ipod 4 e chiar subtire si fain, nici nu se vede in buzunar. Ar fi bun ca telefon. “Mai binele e uneori dusmanul binelui.”

  4. Va mai aduceti aminte discuțiile referitoare la design-ul iPh4 înainte sa se lanseze? 90% nu agreau noua forma, prin care se renunța LA rorunjirile caracteristice iPh3g. Si totuși s-a demonstrat ca I4 a avut priza. Acum este același lucru…