Prima Pagina Apple iOS 5 prezentat la jumatatea lunii aprilie

iOS 5 prezentat la jumatatea lunii aprilie

Un site din Germania sustine ca are informatii cu privire la viitoare conferinta Apple in care va fi prezentat noul iOS 5 ce va fi lansat in vara acestui an. Chiar daca e vorba de un zvon deocamdata, anul trecut Apple a prezentat iOS 4 pe 8 aprilie iar cu un an inainte a prezentat iOS 3 in exact aceeasi perioada, deci o prezentare a iOS 5 in luna aprilie este foarte probabila. Aici vorbim despre un “pattern” pe care Apple il urmeaza an dupa an, adica prezinta o versiune preliminara a noului iOS cu aproximativ 2 luni inainte sa lanseze un nou model de iPhone si sa prezinte versiunea finala in cadrul WWDC.

Respectivul site sutine ca vom asista si la prezentarea unei noi versiuni a MobileMe insa personal nu cred in asa ceva, dar probabil vom vedea un iOS 5 usor modificat ca si design, cu multe functii noi printre care vom vedea probabil un nou sistem de comenzi vocale si un nou sistem de navigare folosind aplicatia Maps.

 • Share it please!

 • eu zic ca o sa fie un WOW… la capitolul design

  Ipad 2 duce bine iar iphone 4 are un procesor de 800 mhz iphone 5 vafi cel mai probabil dual core… deci ar cam trebui sa apara schimbarile la atata putere de calcul

 • Moss™

  asteptam:D

 • cucubau

  Poate aud si nehalitii de la Apple de ce face Nokia cu Ovi maps ghidare moca pe viata si alte asemenea, dar oricum nu prea sper la gunoaiele de la apple sa dea ceva fara profit…

 • Darthmaul

  @cucubau: eu unu’ ma mir si ca dau yahoo messenger pe gratis din appstore. N am vazut firma mai avida dupa bani , sint incredibili.

 • ursuursu

  stimati colegi de ce nu mergeti sa va cumparati nokia ca acolo totul este de gratis si frumos!