Prima Pagina aplicatii iOS 4.3 permite actualizarea a pana la 3 aplicatii simultan

iOS 4.3 permite actualizarea a pana la 3 aplicatii simultan

iOS 4.3 GM este disponibil de vineri si iata ca inca apar informatii despre noile functii ale sistemului de operare. De aceasta data avem noutati legate de actualizarea aplicatiilor, mai exact iOS 4.3 permite utilizatorilor sa actualizeze pana la 3 aplicatii simultan. Stiti deja ca aplicatia AppStore are un buton care ne permite sa instalam toate update-urile disponibile “dintr-un singur foc”, ei bine iata ca acum putem instala pana la maxim 3 astfel de update-uri in acelasi timp. Noutatea nu e extrem de importanta, insa daca aveti obiceiul sa deschideti aplicatia AppStore odata la cateva luni atunci sigur va e de folos faptul ca puteti face mai multe actualizari simultan.

 • Andrei

  Ios 4.3 va permite si stergerea aplicatiilor care se afla in curs de instalare,sau tot asa trebuie sa asteptam pana se instaleaza,ca apoi sa fie stearsa?

 • Darthmaul

  Ei va permite o laie. Poate ios 45 sa faca asta, prin 2070. Cit poate fi de iritant acest apple si oprimarea asta pe care o lasa asupra utilizatorilor. Va zic cu toata convingerea: asa cum asteptati voi sa tac si sa nu mai comentez , eu de 100 de ori mai mult imi doresc sa se lanseze odata noile androiduri si sa scap de gunoiul asta de telefon, de care nu e decit designul si GPS ul. 😉

 • Alin

  darthmaul…..ai dreptate sunt de aceasi parere vreau sa-mi iau samsung galaxi s ,android se comporta foarte bine si nu ai atatea resticti.

 • Blitzkrieg

  si touch-ul ;D , eu din cauza asta inca nu am renuntat la el , mai astept sa vad in ce directie o ia androidul si urmatorul smartphone nu cred ca o sa fie iphone 5 , btw era o discutie acum cateva luni ca ios-ul o sa fie rege ca nu stiu ce si eu va ziceam ca nu are cum atata timp cat android e open source , ei well ………=> http://www.engadget.com/2011/03/09/profit-shocker-android-brings-home-more-bacon-than-ios-for-pock/

 • Mircea Mihai

  Imi place! 🙂

 • Ra.Han

  Alin- cand ai sa-ti iei Galaxy S ai sa vezi ca de fapt este diferenta mare intre ele. iPhone 4 este net superior din toate punctele de vedere. Eu le detin pe ambele. Prima data am luat Galaxy-ul, iar la o saptamana jumatate am luat iPhone-ul.

 • Darthmaul

  @Ra.han: da sigur, ca io nu le oi fi avut pe amindoua…de citeva ori chiar… Daca avea un amarit de blitz (pt ca eu folosesc telefonul cam pt tot ce face), nu dadeam galaxy s pe gunoiul asta imposibil in VECI.

 • tvlad

  alin nu.ti recomand galaxy s am avut dupa ce bagi 15 aplicatii merge rau mai bine iphone eu acuma am iarasi iphone si nu.l mai schimb pe android

 • Darthmaul

  @tvvlad: atentie sa nu incurcam lucrurile: daca la iphone facem 245 de tweakuri ca sa mearga ceva ok, acolo cind incepe sa mearga prost se pune o aplicatie din market numita OneClicklagFix care lasa in urma de departe orice alt telefon si da un scor Quadrant de peste 1800. Asa ca va rog scutiti ma daca nu stiti.;)

 • Daniel

  @Alin vorbesti in necunostinta de cauza, Androidul la momentul actual este ca un windows piratat, luat de pe odc, care, dupa cum a spus si tvlad, functioneaza oribil dupa ce instalezi cateva aberatii de aplicatii de pe chinezaria aia de Market. Iti spun ca posesor de SGS de vreo 6 luni si tot cam de atata timp de utilizator de Ipod Touch 4Generation (din pacate nu am mai avut bani sa schimb SGS-ul si sa imi cumpar un Iphone asa ca mi-am luat un Ipod care face cam aceleasi lucruri ca si I4 in afara de partea de GSM pentru a-mi satisface pofta de gaming) Degeaba ai un sistem open source, cu mai multa chiar prea multa libertate dar instabil pe un device BUN daca nu ai ce sa rulezi pe el. Sunt multe de vorbit…. in concluzie SGS este un best buy iar Iphone 4 e varianta premium…. e ca si cand ai compara un Renault cu un Audi… 🙂

 • Ionut

  bai Darth Vader ! daca ai de comentat si de criticat SIGLA APPLE si tot ce tine DE APPLE si IPHONE si iti place asa mult ROBOTELUL VERDE du-te pe forum-urile pentru ANDROID si nu mai veni pe Idevice.ro ca sa faci bazaconii si sa ne uimesti cu gramatica ta de balta ! O zi buna !

 • Ionut

  good one Daniel ! 🙂