Aplicatia Integrame la doar 0.79€ in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h6mElw4Mh7g&tracker=False[/youtube]

Aplicatia Integrame a fost dezvoltata de Victor, cel care primeste multumirile mele pentru ca  facut aplicatia iDevice.ro si inca mai lucreaza la ea, si este acum disponibila in AppStore pentru doar 0.79€. Aplicatia este grozava pentru cei carora le palce sa rezolve integrame si Victor a reusit sa o transforme in ceva mai mult decat distractiv. Va recomand sa o achizitionati, aplicatia este universala si am reusit sa il conving pe Victor sa o ofere la pretul de 0.79€ pentru urmatoarele 2 zile.

Pretul initial:
Numele:
Integrame

0.79





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: Games


Descriere: Integramele constituie un fenomen pe piaa revistelor de divertisment. Ele sunt un adevrat exerciiu mental care ofer dezlegtorilor teste de cultur general, relaxare, confirmarea i mbogirea cunotinelor n div…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.5 Mb


 

12 COMENTARII

  1. Eu nu pot sa o cumpăr. Aseară am pus 4.3 si de atunci deși am fost la banca si mia confirmat ca an bani pe card nu pot cumpara nici o aplicatie.
    A mai pătit cineva la fel ????

  2. am luat-o. vroiam mai demult dar acuma n-am putut sa rezist la pretul promotional.

    partea mai putin buna: nu suporta retina display 🙁

  3. Probabil daca o urcati peste Tiny Wings in AppStore o va face compatibila si cu Retina Display 😀
    @sorin: Ok, a inteles lumea inca din primul comentariu.

  4. Toata grafica si toate elementele de meniu si design sunt retina display. Integramele au si ele maximul de detaliu pe care il permite iPhone 4 fara a afecta in vreun fel performanta aplicatiei.