Schite cu design-ul iPhone 5 apar in China?

China a fost principala sursa a zvonurilor pentru tableta iPad 2 si o buna parte dintre informatiile prezentate s-au dovedit a fi adevarate. De aceasta data site-ul iDealsChina sustine ca are in posesie cateva schite ale noului iPhone 5, schite in care este prezentat design-ul aparatului si dupa cum vedeti nu s-au schimbat foarte multe. Schitele prezinta un iPhone 4 cu aproximativ aceleasi caracteristici precum iPhone 4, diferenta majora constand in faptul ca ecranul se intinde de la o margine la cealalta si pare a fi putin mai mare. Se zvoneste ca Apple ar intentiona sa implementeze un ecran de 4 inch in iPhone 5 insa daca nu mai gaseste Gizmodo vreun prototip atunci va trebui sa asteptam pana in vara.

We just got what appears to be mold engineering drawings for iPhone 5. These would be used by case designers to create plastic, TPU, aluminum, silicone and leather cases. A while back we hear rumors that iPhone 5 would have a curved back but these images show iPhone 5 with the same form factor as iPhone 4 but with an edge to edge screen.

In cazul iPad 2, producatorii de accesorii din China au avut dreptate in privinda design-ului asa ca este posibil ca situatia sa se repete si in cazul iPhone 5 avand in vedere ca partenerii Apple primesc schite ale viitoarelor produse cu mult timp inainte ca ele sa fie prezentate. Eu unul cred ca iPhone 5 va avea, in mare, acelasi design precum iPhone 4, exceptie facand probabil antenele care ar putea fi reintegrate in aparat.

 

4 COMENTARII

  1. Bai da nu mai apare odată iPhone 5 ca mor aici! Toți prietenii au ori iPhone 4, Motorola defy, galaxy s, Yo am rămas cu display-u nashpa de la 3Gs 🙁