Prima Pagina aplicatii Unele aplicatii afiseaza avertizari impotriva jailbreak-ului

Unele aplicatii afiseaza avertizari impotriva jailbreak-ului

Aplicatia Flipboard pentru iPad a fost actualizata recent si noua versiune a aplicatiei afiseaza un mesaj de avertizare daca tableta voasta a fost jailbroken. Dezvoltatorii aplicatiei avertizeaza utilizatorii ca folosirea aplicatiei pe un iDevice jailbroken poate cauza crash-uri, poate duce la instabilitate generala a aplicatiei sau la aparitia unor buguri. Stiti ca acum cateva saptamani Apple a actualizat aplicatia iBooks si a blocat posibilitatea de a citi carti pe terminale jailbroken iar acum avem prima aplicatie pentru iPad care contine mesaje de avertizare impotriva jailbreak-ului.

Dezvoltatorii de aplicatii au cum verifica daca un iDevice este jailbroken sau nu prin implementarea unui cod deci este posibil ca in viitorul apropiat sa vedem multe asemeanea mesaje de avertizare. Sper ca dezvoltatorii de aplicatii si Apple sa nu se apuce sa blocheze aplicatii pentru cei care au jailbreak.

 • KlaudiNhO

  Hopa

  Da de ce vreti totul moka …..
  Io am avut acum 2 …3 ani cand a aparut Iphone 3 jailbreak cam o luna de zile si nu am ramasa wow. iar de ceva timp am adunat cam 250 aplicatii dintre care cam 200 sunt cu bani (din cele platite cam 100 sau mai mult sunt luate la reducere prin diferite programe )

 • Aplicatia aia e gratuita… nu are nici o legatura cu piratarea.

 • Razvan

  @acph Cocalar esti tu bai nepoate. Nu sunt de acord cu furtul , piratarea de soft. Toti asteptati solutii de unlock, jb fara sa aveti un ban in buzunar . Pana si telefoanele le aveti luate de pe okazii.ro. Nu iti permiti soft stai acasa si nu mai critica pers care chiar dau bani pe aplicatii. Nici cu @ zaone nu sunt de acord pt ca ofera solutii pt jb pe blog dar in acelasi timp promoveaza soft si dezvoltatori romani. Rusine …

 • Deci rusine mie pentru ca prezint solutii de jailbreak si promovez soft pentru dezvoltatori romani? Voi nu faceti diferenta dintre jailbreak si piratare? Cand ma vezi pe mine promovand pirateria sa imi spui “rusine”.

 • Andrei

  Razvan, tu ce cauti aici daca nu ai nev de jailbreak si altele?

 • Mk

  Wow I love jailbreak , in 2 ore dupa ce l-am cumparat de la orange l-am jailbreak-uit nu am rezistat tentatiei , imi place la nebunie aplicatii gratis …. Si de ce sa dau bani pe o aplicatie care in 2 min dupa ce o descopar ma plictisesc si o sterg……, +aplicatiile care chiar costa nu vorbim de 0,79 sa 0,99

 • @Razvan

  @zaone: nu m-am exprimat cum trebuie . “Rusine” nu era pentru tine , eram pornit impotriva userului Acph 🙂

  Tocmai fac diferenta foarte bine intre jb si piraterie tocmai de aceea apreciez ca promovezi dezvoltatorii romani si mai ales softurile romanesti.A fost o greseala de exprimare.

  Nu sunt de acord cu softurile “furate” si cu eticheta de fraier pentru cei care chiar platesc softul.
  Am telefon decodat legal la operator in Ro , am platite toate aplicatiile inclusiv jocuri si nu am facut JB ever.

  @andrei :De cand e zaone.ro site vizitat numai de catre cei care au JB?

 • ysofix

  Felicitari pt cei care aveti jocuri cumparate.
  Am si eu cateva in special de la dezvolatori romani.
  Insa parca n-ash investi prea
  mult in aplicatii. Daca la un moment dat din diverse motive nu o sa mai am iPhone/iPad?
  O sa raman fericitul posesor al unor aplicatii pe care n-o sa le mai folosesc?
  Poate o sa ma tenteze Nokia cu windows, sau cine stie, android.