Prima Pagina aplicatii Video: Prezentare PhotoBooth pentru iPad 2

Video: Prezentare PhotoBooth pentru iPad 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zYJyYVC15iQ[/youtube]

PhotoBooth de pe Mac OS X a fost adusa pe iOS in iPad 2, o miscare pe care toata lumea o astepta avand in vedere ca in iOS 4.3 au fost gasite numeroase referinte privitoare la implementarea acestei aplicatii pentru iPad 2. PhotoBooth, dupa cum puteti vedea, este o aplicatie pentru editarea pozelor in timp real si folosind camerele tabletei noastre putem face poze si le putem adauga efecte in timp real. Cei de la TiPB au facut clipul video de mai sus si cred ca prezinta cat se poate de bine toate functiile PhotoBooth disponibile pentru tableta iPad 2 deocamdata. PhotoBooth ne permite sa adaugam 8 efecte pozelor noastre : Thermal Camera, Mirror, X-Ray, Kaleidoscope, Light Tunnel, Squeeze, Twirl, and Stretch si aceste efecte pot fi customizare in timp real inainte de a face poza insa aveti mare grija deoarece stergerea unei poze din PhotoBooth duce la stergerea ei si din aplicatia Camera Roll.

Aplicatia PhotoBooth nu va fi disponibila si pentru tableta iPad deoarece nu are camere insa exista foarte mari sanse sa o vedem disponibila la vara in iOS 5 pentru iPhone 5, insa nu si pentru iPhone 4 care nu are hardware suficient de puternic.

 • philip

  slabuta aplicatia oricum….nu vad la ce saracie sa o folosesti…ce sa faci cu ea ?

 • Chatagra

  Ma indoiesc ca lipsa calitatilor hardware sa fie motivul pt care photo booth este exclus de pe i4 . Mai degraba ar fi ca si busola din 3gs adica un feature useless cu care sa se poata lauda la lansare asta daca i5 va avea aceasi camera ca i4 .

 • Chatagra

  Ps …zaone ai incercat cumva pe i4 fluidFx facut de autodesk? Efectele sunt mai cool decat cele din photo booth ..parerea mea

 • Tigris Regalis

  @Chatagra: Efectele sunt diferite pe FluidFX, însă nu la toate pozele merg efecte care simulează fluidele. Iar Photo Booth suprapune efectul peste imaginea văzută prin cameră, în timp real, și faci poza când ești mulțumit de rezultatul pe care l-ai obținut.

 • Chatagra

  Ma gandeam ca voi primi un astfel de raspuns.. Efectele din photo boot nu sunt chiar asa o mare filosofie pt a fi realizate in timp real (nu cred ca sunt asa de processor intensive incat i4 sa nu faca fatza ) poate iphone 3gs sa aiba probleme cu ele . Ar mai fi si alta chestie pe care nu o stiu … Photoboot merge si cu camera principala sau numai cu cea frontala ? Daca merge numa cu cea frontala eu zic ca va fi implementata pt toate device1urile cu camera frontala suportate de ios 5.