Prima Pagina aplicatii iOS 4.3 ne permite sa blocam descarcarea unei aplicatii si sa o...

iOS 4.3 ne permite sa blocam descarcarea unei aplicatii si sa o stergem din terminal

V-am spus acum cateva saptamani ca iOS 4.3 ne va permite sa oprim descarcarea unei aplicatii si sa o stergem inainte de a o descarca complet si iata ca optiunea a fost lasata activa si in versiunea finala. Dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, daca ati inceput sa descarcati o aplicatie, puteti stopa descarcarea si sterge aplicatia in acelasi mod prin care puteti sterge orice aplicatie din Springboard. Pentru a bloca descarcare aplicatiei este de ajuns sa apasati pe ea in timp ce se descarca iar pentru a o sterge trebuie sa tineti apasat pe ea pana incepe sa vibreze si apare X-ul in partea stanga sus, X pe care trebuie sa apasati pentru a primi mesajul prin care vi se cere sa confirmati stergerea aplicatiei.

Aceasta noua optiune este extrem de utila in special daca incepeti sa descarcati ceva pe 3G sau EDGE si nu doriti sa faceti trafic in abonament/cartela. Aceasta optiune a fost ceruta de foarte multa lume de extrem de multa vreme si iata ca o avem in sfarsit disponibila in iOS.

 • Darthmaul

  http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s2-2-en.shtml

  Nu va simtiti penibil? :))))) Un pic asa macar??? Haide, a recunoaste e omenesc.:)))

 • xxz

  Darthmaul sa stii ca recunosc, pana acum e cea mai buna copie de iphone pe care am vazut-o. Dar poate daca strangi banii la ciorapei, iti permiti un iphone 5,,, Eh, si eu acum, normal ca nu o sa iti permiti in veci, ia-ti bucata aia de plastic, it’s the closest thing to an iphone 😀

 • Andrei

  Salut. Eu am instalat 4.3 gm si iTunes îmi spune ca nu mai am de ce updata. Cum pot instala versiunea finala de 4.3????
  Merci

 • Normal ca nu pentru cai deja 4.3. Fa restore.

 • Andrei

  Merci. Scuze, sunt destul de nou in domeniu, asa ca mai am o intreba. Tre sa fac restore la versiunea anterioară?

 • Nu, faci la 4.3 din AppStore.

 • cucubau

  Pai lipseste informatia cea mai importanta, ramai taxat de appstore? Si daca da, atunci cand vrei sa dai din nou jos aplicatia nu te mai taxeaza o data? La ce gandire imbecila are marul nu m-ar mira sa o faca de oaie din nou. Poate oferi cineva informatia asta va rog?

 • Normal ca ramai taxat, dar o poti descarca atunci cand ajungi acasa.

 • cucubau

  Asa mai merge, multam

 • cezarica

  In sfarsit cu chestia asta se rezolva problema peste care am dat mai dedemult daca iti mai aduci aminte. 🙂