Pimp Your Screen customizeaza ecranul terminalului tau

Nu, X-Zibit nu a trecut la facut emisiuni pentru customizat telefoane mobile, insa o aplicatie din AppStore ii preia rolul si iti customizeaza ecranul terminalului dupa propriul gust. Vorbim despre o aplicatie in care sunt incluse o sumedenie de background-uri care odata aplicate schimba total look-ul Springboard-ului vostru. Exista foarte multe tweak-uri in Cydia care va customizeaza terminalele insa in AppStore veti gasi doar aplicatii simple care modifica numai background-ul insa efectul final nu este chiar atat de diferit de cel al unui tweak, cel putin nu din punct de vedere vizual.

Iata ce aduce aplicatia Pimp Your Screen :

  • Retina Display High Resolution 640×960 for iPhone 4
  • High Definition Resolution 768×1024 for iPad
  • Normal sized 320×480 images for iPhone and iPod Touch
  • Neon Combos/Icon Skins/App Shelves
  • Landscape and Portrait images available for iPad
  • Categorized view
  • Recent and Popular tabs
  • Endless customization possibilities

Pimp Your Screen costa doar 0.79€ in AppStore Romania.

Pretul initial:
Numele:
Pimp Your Screen – Home Screen Wallpapers and App Shelves

0.79

Developer: MYW Productions
Universala
Categoria: Lifestyle


Descriere: Pimp Your Screen is here to customize the way your device looks by giving you an exclusive selection of specially designed backgrounds, icon skins, app shelves, neon combos and many other eye candies.

Pim…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.0 Mb


 

Articolul precedentVideo: Unlock iPhone 4 folosind Gevey 3G SIM – posibil sau nu?
Articolul următorCe ai vrea sa joci prin video mirroring?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.