Prima Pagina aplicatii Multitasking Disabler dezactiveaza multitasking-ul pentru iPhone 4

Multitasking Disabler dezactiveaza multitasking-ul pentru iPhone 4

Multitasking Disabler este un nou tweak disponibil in Cydia special facut pentru iPhone 4, iPod Touch 4G si iOS 4. Exista persoane nemultumite de multitasking-ul implementat de Apple in iOS 4 iar acest tweak vine sa rezolve problema prin dezactivarea in totalitate a multitasking-ului. Din pacate dezactivarea se face prin Winterboard, o aplicatie care consuma destul de multe resurse, necesta instalarea mobilesubstrate si ingreuneaza folosirea terminalului. Totusi, daca sunteti dispusi sa schimbati un rau cu un alt rau atunci puteti instala multitasking disabler impreuna cu Winterboard si puteti dezactiva multitasking-ul de acolo.

Dezactivarea multitasking-ului duce la pierderea posibilitatii de a folosi fast app switcher-ul deci orice aplicatie inchisa de voi va ramane asa. Multitasking Disabler este disponibil gratuit in Cydia. Tweak-ul nu functioneaza cu alte dispozitive in afara de iPhone 4 si iPod Touch 4G.

LIKE
Articolul anteriorPrimele carcase pentru iPhone 5?
Urmatorul articolVideo: iPad 2 de Romania
 • anonimous

  exista ztoggle de 6 luni, si permite si dezactivarea homescreen-wallpaperurilor

 • Mostwnted

  dc ar face cineva asa ceva? nu vad rostu

 • andreybej

  exista Springtomize pentru asta! repo.insanelyi.com

 • Tigris Regalis

  Ce trăzneală inutilă și neproductivă! Am deschis articolul să văd de ce ar face cineva așa ceva, dar nu m-am lămurit. Singura justificare a acestui tweak ar fi dorința dezvoltatorului de a demonstra ce știe să facă. Altfel nu-i văd rostul.

 • cristian

  buna ziua am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva am un ipone 4 si am uitat codul de taste si sa blacat imi cere sal conectez la itunes dar nul reusesc sal activez va rog ajutatima

 • Fa`i restore, e cea mai simpla metoda de a scapa de cod.