Prima Pagina 3G Calitatea audio a apelurilor FaceTime este mai buna pe iPad 2 Wi-Fi...

Calitatea audio a apelurilor FaceTime este mai buna pe iPad 2 Wi-Fi decat pe iPad 2 3G

1

Cei de la iLounge au descoperit un lucru destul de interesant in timp ce testau tableta iPad 2, mai exact este vorba despre calitatea audio a apelurilor FaceTime facute folosind o asemenea tableta. Se pare ca modelul Wi-Fi al iPad ofera calitate audio mult mai buna decat modelul 3G insa deocamdata nimeni nu stie care ar fi cauza acestei diferente. Cei de la iLounge sustin ca apelurile FaceTime facute de pe iPad 3G se aud infundat in timp ce pe iPad Wi-Fi sunetul este mult mult mai clar. Pentru iPad 2 Apple a ales sa modifice pozitia microfonului astfel ca acesta se afla acum pozitionat deasupra camerei frontale a dispo insa nu se stie daca acest lucru afecteaza sau nu calitatea audio.

the microphone hole of the iPad 2 has been moved from its position beside the headphone port in the original to the middle of the device, over top of the front-facing camera; the shape has also changed from a circle to a pill-shaped hole. These changes mean that the microphone of iPad 2 Wi-Fi models sits in the metal housing, but in the plastic antenna strip at the top of both the GSM and CDMA 3G models.

Interesant este ca modelul CDMA are probleme si mai mari in ceea ce priveste calitatea sunetului deci e foarte probabil un defect hardware al tabletelor. Nu am o tableta iPad 2 pentru a testa acest aspect insa de indata ce imi ajunge voi face cateva teste pentru ca sunt curios sa vad daca se adeveresc cele spuse de iLounge.