Prima Pagina Apple Video: Noile reclame Apple pentru iPhone

Video: Noile reclame Apple pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fmz0YG2ZP0I[/youtube]

Daca nu ai un iPhone …. nu ai parte de multe dintre serviciile de care sute de milioane de oameni de pe glob se bucura zi de zi. Asta incearca sa ne convinga Apple prin ultima serie de reclame lansate ieri. In aceste 3 noi clipuri publicitare Apple pune accentul pe iTunes Music Store, AppStore si iBooks Store insa parca, compania devin putin aroganta. Mesajul in sine e foarte clar insa denota un aer de superioritate pe care Apple nu l-a prea afisat pana acum. Ce parere aveti?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tVvVQc3O01U[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eV2__tmrEbM[/youtube]

 • Ciupanezu

  Tehnici de manipulare tipice societatilor de consum.
  Ceva de genul: Daca nu ai un iPhone, nu esti in randul lumii.
  Puteau alege alte variante mai potrivite.

 • Bogdan

  Puteau sa fie mai calculati.Dar e un mesaj care prinde la roman…:D

 • @cimpanzeul are dreptate dar atata timp cat au dreptate, nu avem de ce sa ne plangem.

  reclamele m-au facut sa rad la modul placut. Pana la urma , se va ajunge intr-un moment in care tot ceea ce avem ( telefon, mp3player, card, etc ) sa fie intr-un singur dipozitiv electronic iar apple este cel mai aproape de asta daca isi mentine cresterea ascendenta.

  Da, apple a reinvetat de multe ori apa calda, au introdus tehnologii ce altii le aveau de 1-2 ani facute de mantuiala iar ei doar au adus tehnologia deja testata + avantaje fara egal.

 • crixalis

  Pe acelasi sistem, nu ai iphone esti praf, incult, din lumea a3-ia, ai iphone esti bazat, ai cel mai tare telefon din lume, cu un alt telefon nu poti face nimic, e bibelou. Urasc chestiiile astea la Apple, restul jos palaria

 • Ciupanezu

  Cu siguranta au facut niste studii de piata si au realizat faptul ca astfel de mesaje subliminale sunt eficiente.

 • setu

  pai…si au dreptate !!! ce e asa de deplasat ? nu spune ca daca nu ai un iphone nu ai un telefon spune ca daca nu ai un iphone nu ai un iphone si gata…lumea a treia ..etc

 • Piratuxxx

  In a 2 a reclama arata aplicatia mobile card. Exista asa ceva si pt romania? Sau o aplicatie in care pui datele cardului si platesti in unele magazine mai “bune”!

 • edy

  Douchebaggery :/….inteleg ca sunt pe primul loc in ceea ce priveste tablets si smartphones , dar parca prea multa aroganta…..ma asteptam la ceva more witty de la ei.