Inscrie-te pentru a primi unul dintre cele 48 coduri pentru jocul Uncross It

Uncross It este un mind game foarte interesant dezvoltat de firma Schiau in care trebuie sa va puneti mintea la incercare pentru a dezlega puzzle-ul din fiecare nivel. Practic avem un set de linii interpuse care sunt conectate in cateva puncte de legatura iar scopul este de a repozitiona punctele astfel incat liniile sa nu se mai interpuna. Jocul va pune la incercare imaginatia asa ca inarmati-va cu foarte multa rabdare inainte de a il incepe. Pe iPhone 4 cu iOS 4.3 exista un oarecare lag insa dezvoltatorii spun ca au trimis deja la Apple o noua versiune a jocului care rezolva aceasta problema. Versiunea aceasta este compatibila doar cu iPhone si iPod Touch.

Iata changelog-ul urmatorii versiuni :

  • compatibilitate cu Retina Display;

     

  • modificari ale UI-ului aplicatiei;

     

  • modificarea iconitei;

     

  • implementarea multitasking-ului.

Primii 48 de comentarii cu textul Vreau Uncross It! primesc un cod care va fi trimis pe adresa de e-mail cu care ai comentat. Le multumesc celor de la Schiau pentru coduri si va anunt ca maine voi face un concurs pentru o aplicatie surpriza, va astept!

UPDATE: Am trimis codurile tuturor inscrisilor, ultimul care a primit cod a fost Cristian cu comentariul 57 deoarece unii s-au inscris de 2 ori si comentariile s-au decalat datorita pingback-urilor. Sa il folositi cu placere!

Pretul initial:
Nume:
Uncross It

1.59





Developer: Schiau Studios SRL
Categoria: Games


Descriere: Try to make the lines uncrossed.

WHAT TO EXPECT
– 2 modes (single player/time trial)
– 3 difficulty settings (easy, medium, hard)
– Unlimited levels
– Multitouch control
– Save/Load features

Published and developed by Schiau Studios….


Dimensiunea aplicatiei este: 1.0 Mb