Prima Pagina Apple La o saptamana de la lansarea iPad 2 mii de oameni inca...

La o saptamana de la lansarea iPad 2 mii de oameni inca stau la cozi in fata magazinelor Apple, eBay castiga

Astazi se implineste o saptamana de la lansarea iPad 2 si zeci de mii de oameni inca stau la cozi “kilometrice” in fata magazinelor Apple in speranta ca vor reusi sa achizitioneze o tableta iPad 2 cand stocul va fi completat. Poza de mai sus a fost facuta ieri in fata magazinului Apple din Fifth Avenue, New York unde cateva sute de oameni inca stau la coada, dorm peste noapte la locatie si asteapta sa achizitioneze o noua tableta iPad 2. Situatia este similara in majoritatea locatiilor unde se regasesc magazine Apple si din pacate americanii vor mai avea de indurat pana va putea Apple sa acopere cererea de pe piata.

Marii castigatori ai acestei crize sunt vanzatorii de pe eBay care comercializeaza tablete iPad 2 la preturi ce ajung pana la 4000$. Acest anunt este pentru o tableta iPad 2 3G de 64GB insa interesant este ca in descrierea anuntului vanzatorul spune “Help an American who lost his job.” pentru a apela la “coarda sensibila” a viitorilor cumparatori. Modelele Wi-Fi de 16 GB ajung undeva pe la 2000$, deci daca doriti o tableta iPad 2 va puteti vinde masina si puteti cumpara una de pe eBay.

 • Stefan

  Locatie inseamna chirie. Il folosesti prea des in mod gresit. Bafta !

 • Corect, dar nu inseamna doar asta. 3. Un loc anume, precis determinat.
  Bafta.

 • Stefan

  Sursa ? Merci

 • Stefan

  Eram sigur. Dex online nu e un dictionar oficial. Nu e verificat de catre nimeni avizat. Nu are nicio treaba cu Academia. Trebuie consultat DOOM-ul. Ehh, nu conteaza. L-am preluat si din engleza, desi el provine din franceza. Probabil ca in viitor va fi acceptat si cu sensul de loc pentru ca uzul impune asta.

 • Termenul in sine e folosit cu sensul de loc de zeci de ani si nu cred ca va spune nimeni locatie fara a se referi la un loc anume, parerea mea.

 • Stefan

  De acord cu tine dar cu titlu de exemplu, cei care studiaza gramatica stiu de chestia asta. Sau juristii, cand se refera la contractul de locatiune etc. In alta ordine de idei, asteptam iOS 5 :X

 • BobotzZz

  De unde treaba cu masina?? Cine crezi tu ca isi ia ipad avand in vedere ca are o janghina de usd2000, pe care culmea o mai si vinde cu scopul de a plati pt aceea?

  ps: @Stefan noi nu suntem aici nici juristi si nici nu studiem gramatica… Si in ciuda acestui fapt ne duce totusi capul sa intelegem ce vrea sa transmita autorul articolului, asa ca las-o mai usor!

 • Duma Cata

  E buna faza cu masina:)))