Noua versiune a MobileMe prezentata in aprilie

Cei de la iLounge citeaza o sursa dintr-o importanta institutie educationala din SUA care sustine ca Apple va renunta la actuala versiune a MobileMe in viitorul apropiat. Sursa sustine ca studentilor care au incercat sa se aboneze la noul serviciu MobileMe li s-a sugerat sa opteze pentru perioada de proba de 2 luni care va acoperi periada de tranzitie dintre vechea si noua versiune a MobileMe. Apple ar urma sa mentina vechea forma a MobileMe activa pentru inca, cel putin un an de zile avand in vedere ca foarte multe persoane si-au reinnoit abonamentele in lunile trecute.

In addition, the source was told that Apple will be supporting the existing version of MobileMe for the next year, suggesting that the new version will be quite different from the existing service; the extra year of support would likely cover those who recently paid for a full year of MobileMe, prior to Apple removing any method through which a user could pay for the service.

E foarte probabil ca Apple sa tina o conferinta pentru prezentarea iOS 5 in luna aprilie si exista sanse ca noua versiune a MobileMe sa fie prezentata atunci. Se zvoneste ca va fi un serviciu gratuit, diferit fata de ce avem acum si orientat catre oferirea unor optiuni de streaming pentru iDevices. De vreo luna se tot zvoneste ca vom avea o versiune gratuita  MobileMe si se pare ca Apple pregateste incet incet lansarea sa.