Prima Pagina Apple Apple lanseaza Mac OS X 10.6.7!

Apple lanseaza Mac OS X 10.6.7!

In aceasta seara Apple a lansat in sfarsit Mac OS X 10.6.7 dupa nenumarate build-uri disponibile pentru dezvoltatori in ultimele saptamani. Noua versiune a Mac OS X se axeaza in principal pe rezolvarea bugurilor existente in versiunile anterioare insa daca ai un MacBook Pro din 2011 atunci te vei bucura sa afli ca Apple a rezolvat o parte dintre problemele experimentate de utilizatori cu aceste modele. Puteti descarca noua versiune a Mac OS X prin intermediul aplicatiei Software Update, marimea fisierului pentru update fiind de 314 MB.

The 10.6.7 Update is recommended for all users running Mac OS X Snow Leopard and includes general operating system fixes that enhance the stability, compatibility, and security of your Mac, including fixes that:

– Improve the reliability of Back to My Mac
– Resolve an issue when transferring files to certain SMB servers
– Address various minor Mac App Store bugs

For detailed information on this update, please visit this website: http://support.apple.com/kb/HT4472.
For information on the security content of this update, please visit: http://support.apple.com/kb/HT1222.

  • Mircea Mihai

    In sfarsit rezolva problemele de performanta al noilor MacBook Pro. Chiar se cunoaste. Nu se mai incinge asa tare si nici coolerul nu mai porneste de la nimic. De ex la un film full HD acum nu mai porneste coolerul (adica ramane la o viteza normala), avand in vedere ca inainte de update lua viteza ventilatoru de ziceai ca-i elicopter.

  • Sa inceapa update-ul 🙂 ! Nu stiu , dar de la ultimul update la Adobe Flash mi se incinge laptopul 🙁 ! Ciudat…