Prima Pagina Apple Cea mai scumpa tableta iPad 2 din lume costa 5.000.000 lire sterline

Cea mai scumpa tableta iPad 2 din lume costa 5.000.000 lire sterline

Chiar si in vremuri de criza, cei bogati trebuie sa arate ca traiesc in continuare pe picior mare asa ca extravagantele sunt la ordinea zilei. Daca ai vreo 5.000.000 £ atunci poate te intereseaza sa achizitionezi o tableta iPad 2 3G, modificata de Stuard Hughes, al carui mar este acoperit cu diamante, cristale, o piatra Ammolite de peste 75 de milioane de ani si un os de dinozaur de peste 65 de milioane de ani. Da, ati citit bine, un os de dinozaur se afla lipit undeva pe acea tableta si probabil ii va usura utilizatorului durerea de cap cauzata de petele de pe ecran, backlight bleeding-ul sau poate problemele cu giroscopul din Springboard.

Eu parca as da 5.000.00£ pe tableta asta. Ce spuneti, merita sau sa o astept pe cealalta comandata deja?

Undoubtably the world’s most unique gadget is the Ipad 2 Gold History Edition. Encrusted with 12.5 cts of ‘I’F’ Flawless diamonds, a magnificent total of 53 individually set sparkling gems dwell beautifully in solid 24ct Apple logo with rear section formed again in 24ct gold weighing an immense 2,000 grams. The unrivalled imagination towards the craftmanship of the iapd is down to its main front frame which is made from the oldest rock the world has to offer in the form of Ammolite , sourced from Canada this stone is over 75 million years old. However to make this masterpiece even more individual, sections of a 65 million year old T-REX Dinosaur’s thigh bone was splintered and then shaved into the Ammolite , then finished off with ultimate jewel , as single cut 8.5ct flawless diamond inlaid in its own platinum surround with 12 outer flawless diamonds. A magnificent combination of top of the industry technology and unique thought were involved in creating this piece of History.

 • Duma Cata

  Anulezi comanda si o cumperi asta daca vrei sa simti ca traiesti acum 65 de milioane de ani pe cand nu era ipad 😀

 • Bogdan Ungureanu

  Propun sa o astepti pe aceea, daca optezi pentru asta, trebuie sa o pui in rama in biblioteca si nu o poti folosii, mai mult decat atat trebuie sa semnezi contract cu o firma de paza si protectie ca o sa ai nevoie, doar traim in romania :)) , ceea ce inseamna ca o sa ai costuri suplimentare cu firma de paza si asa ii maresti pretul :)) si apar costuri nejustificate :))

 • Multe cuvinte imi vin in minte acum dar ma voi abtine :)) ! Mai stii poate ca acum 65 mil ani dinozaurii “jucau” Angry PreistoricBirds pe iPad :)):)) ! Am zis sa ma abtin ….! Oricum poate in iPad 3 gasim un meteorit din spatiu ….

 • crixalis

  Aaaa.. pai imi iau 2 sa am de rezerva.. la pretul asta eu zic ca se merita.

 • Bogdan

  Gugu, mai pune un in text a pret.

 • KlaudiNhO

  totusi ……………

  astept 🙂

 • luckskywalker

  oare proprietarul astepta dupa jb pt alicatii ?

 • symbianfreak

  @zaone

  Vezi ca ai mancat, din gresala, un 0 de la coada pretului (in post).

  Pretul pe site-ul manufacturer-ului este Price – £5,000,000.00 (5 mil lire sterline). In titlu ai scris bine, dar in post nu. 🙂

  Cat despre obiectul postului….nici nu stiu ce sa zic… Arata oribil (dupa parerea mea). Nu e un lux cu bun gust. Pacat ca nu ai pus o poza si cu fata aparatului…dupa “tunning”.

 • nani

  Pai daca e asa lipesc si eu chiloti lu ala batranu ca ai are de 92 de ani si scot tableta la vanzare