Private Photo – cea mai buna metoda de a ascunde pozele din iDevice-ul tau

Private Photo este o aplicatie recent lansata in AppStore care permite utilizatorilor de iDevices sa isi ascunda pozele cele mai importante chiar in propriul telefon. Principiul de functionare este extrem de simplu, practic alegeti o poza din Camera Roll, o criptati si rezultati il aveti in partea dreapta a imaginii. Poza voastra devine un set aleator de pixeli indescifrabil pentru orice persoana care nu va cunoaste parola setata pentru decriptarea pozei. Daca doriti sa revedeti poza trebuie doar sa introduceti parola si ea va fi decriptata automat si veti vedea din nou originalul luat din aplicatia Camera Roll.

De indata ce criptati o poza aceasta va fi automat salvata in interiorul aplicatiei deci o veti putea sterge pe cea din Camera Roll si nimeni nu va sti vreodata ca ati facut-o. Aplicatia e interesanta, zic eu, si foarte utila pentru unii iar pretul de 0.79€ o recomanda pentru a fi macar incercata.

Pretul initial:
Numele:
Private Photo

 

0.79

 





Developer: Marco Mezzana
Categoria: Photography


 

Descriere: Do you have some secret photo
Do you need to hide some photos from other people, but you want to take them with you in your iphone

There is a simple solution: Private Photo!
This app allow you to encrypt …

 


Dimensiunea aplicatiei este: 1.3 Mb


 

 

2 COMENTARII

  1. Eu personal m-am ” sacrificat ” de 4.99 $ si am cumparat din Cydia PhotoAlbums + for iPhone. Cu aceasta aplicatie ai posibilitatea sa-ti creezi si organiza cate foldere doresti in “Photos” , foldere pe care daca doresti poti sa le parolezi.Aplicatia din pacate nu a putut fi inca crack-uita 😉