Prima Pagina Apple Apple, iPad 2 si sotia ta

Apple, iPad 2 si sotia ta

In ultima vreme Apple isi pune angajatii sa verifice toate tabletele iPad 2 trimise inapoi pentru a fi schimbate. E o atitudine normala a companiei care incearca sa vada unde anume se “ascund” problemele produselor trimise inapoi si cum pot fi rezolvate aceste probleme. Aceasta situatie a generat o poveste foarte interesanta ce are un mijloc un barbat din SUA si sotia sa. Aparent in interiorul unei cutii in care se regasea o tableta iPad 2, un angajat al Apple a gasit un sticky note pe care scria “Wife said No”, semn ca barbatul a fost “obligat” sa returneze produsul defect inapoi la Apple.

Povestea a ajuns la urechile vicepresedintilor companiei care au decis sa trimita barbatului un produs nou insa cu un sticky note in interior pe care scria “Apple said Yes”. E interesant sa vezi cum cateodata intr-o companie ca Apple exista persoane care incearca sa se aproprie de client si au parte de promovare pe masura. Oare vreo companie mare din Romania ar face asa ceva?

 • Flops

  Adica i l-a trimis gratuit?

 • Yep.

 • In Romania nici nu ar primi produsul inapoi…dapoi sa-ti dea unul pe gratis:))…mdeah..for sure! =))

 • In ro primesti mesajul ” Go f*ck yourself “:)) !

 • Nicolescu Valeriu

  Oare de ce de fiecare data comparati America cu Romania… este ca si cum ai compara dacia cu ferrari…, nu se merita, nu avem nici un punct comnu, mentalitati diferite total, fata de americani, fata de firmele americane, mai ales sa putem compara o firma de la noi cu gigantul Apple.
  In concluzie mi se pare foarte tare povestea si respect pentru Apple.

 • Lol, la noi totul tinde a fi copiat de la americani. De ce sa nu ne comparam? Cum altfel putem invata ceva, cum altfel putem schimba ceva?

 • glm

  nu se poate face o comparatie intre noi si americani deoarece: pentru ca ei sa aiba atata bogatie, sa poata face ce a facut apple in cazul de mai sus, sa aiba totul mai ieftin, etc. trebuie ca noi si altii ca noi sa nu aiba, sa nu fie educati sa faca precum apple, exista o lege a compensatiei cu cat au unii mai mult, cu atat saracesc ceilalti. nu-i mai ridicati in slavi pe americani si modul lor de viata. va duce la faliment cat de curand, deja inceputul se simte (vezi de unde a inceput criza)

 • KFF

  Nu trebuie sa va fie ciuda pe americani …. Trebuie sa va fie ciuda pe natia noastra de izmenari si manelisti ….

 • Odin

  @glm

  Vorbeşti prostii ca iepuraşul din anecdotă.
  Traiul în USA este lejer nu faci avere dar ai o casa masina şi excursii, ai copii care primesc educaţie la universităţi şi colegii după bugetul tău şi oferte de serviciu unde eşti apreciat daca ai etica de muncă specifică românilor.
  Dar strugurii sunt acrii când nu ajungi la ei.

 • glm

  @odin nu ai inteles nimic din ce am spus. eu nu am vb din postura “iepurasului” sau a aceluia care nu ajunge la struguri, deoarece, slava Domnului, am tot ce ai descris tu mai sus, adica: masina, 3 laptopuri si 2 PC, 4 idevice-uri, ip TV pe un LCD full HD, un serviciu la departamentul it intr-o companie de succes, salariu bun,etc, etc, deci: o viata lejera. insa eu vorbeam de marea majoritate a romanilor care, pe langa prostia si lenea caracteristica, mai sunt si jumuliti de tari care au la discretie orice, pe cand romanul are wc in curte si mananca legume si fructe din UE. iti recomand cu caldura sa vezi documentarul “Home” si dupa aceea poate vei gandi altfel despre america si lume in general.