Primele imagini ale componentelor pentru iPhone 5 apar pe internet

Cei de la 9To5Mac au reusit sa intre in posesia unor componente pentru terminalul iPhone 5 iar in imaginile din acest articol le avem prezentate si explicate. In imaginea de mai sus avem dock-ul conector pentru urmatorul model al terminalului iPhone si cei de la 9To5 Mac sustin ca aceste componente vor fi disponibile in 2 culori: alb si negru ceea ce sugereaza ca Apple va lansa un iPhone 5 alb. A doua componenta prezentata de ei este este butonul Home care nu va fi scos din terminal, asa cum s-a sugerat pana acum de nenumarate ori.

Cea de-a treia componenta prezentata este conectorul pentru mufa audio jack de 3.5 mm a iDevice-urilor. Aici Apple a mutat partea care conecteaza componenta de placa de baza, din partea de sus undeva la mijloc ceea ce sugereaza ca Apple intentioneaza sa reorienteze o parte din structura interna a iPhone-ului. Poate vom vedea un iPhone mai subtire, poate vom vedea unul cu o baterie mai mare sau cu componente noi, nu stim deocamdata insa e clar ca Apple va reorganiza structura interna a iPhone 5.

Toate informatiile prezentate pana acum sugereaza ca iPhone 5 va avea un design similar cu cel al iPhone 4 iar schimbarile majorite vor fi “sub capota” si pe partea software. Sper ca viitorul model de iPhone sa nu fie un iPhone 3GS, sper ca Apple sa implementeze ceva interesant si din punct de vedere al design-ului insa dupa cum arata situatia acum, acest lucru pare putin probabil.