Prima Pagina Apple Primele imagini ale componentelor pentru iPhone 5 apar pe internet

Primele imagini ale componentelor pentru iPhone 5 apar pe internet

Cei de la 9To5Mac au reusit sa intre in posesia unor componente pentru terminalul iPhone 5 iar in imaginile din acest articol le avem prezentate si explicate. In imaginea de mai sus avem dock-ul conector pentru urmatorul model al terminalului iPhone si cei de la 9To5 Mac sustin ca aceste componente vor fi disponibile in 2 culori: alb si negru ceea ce sugereaza ca Apple va lansa un iPhone 5 alb. A doua componenta prezentata de ei este este butonul Home care nu va fi scos din terminal, asa cum s-a sugerat pana acum de nenumarate ori.

Cea de-a treia componenta prezentata este conectorul pentru mufa audio jack de 3.5 mm a iDevice-urilor. Aici Apple a mutat partea care conecteaza componenta de placa de baza, din partea de sus undeva la mijloc ceea ce sugereaza ca Apple intentioneaza sa reorienteze o parte din structura interna a iPhone-ului. Poate vom vedea un iPhone mai subtire, poate vom vedea unul cu o baterie mai mare sau cu componente noi, nu stim deocamdata insa e clar ca Apple va reorganiza structura interna a iPhone 5.

Toate informatiile prezentate pana acum sugereaza ca iPhone 5 va avea un design similar cu cel al iPhone 4 iar schimbarile majorite vor fi “sub capota” si pe partea software. Sper ca viitorul model de iPhone sa nu fie un iPhone 3GS, sper ca Apple sa implementeze ceva interesant si din punct de vedere al design-ului insa dupa cum arata situatia acum, acest lucru pare putin probabil.

 • Andrei

  Daca nu scot ecran “magic” de 4 inches… o sa fie un fail.

 • radu

  zaone, spuneai ieri ca o sa scrii aseara un articol despre unlock pt 4.2.1….sau ai inceput si tu ca cei dela dev-team?:)))….glumesc!!!!

 • Hai k intr-o saptamana vom vedea si alte piese 🙂 ! Dar oricum un ecran de 4inch poate la iPhone 6 sau cum se va numi !

 • KcostyN

  cine vrea ecran mai mare incercatzi un tv..=)) hai cu unlock la pastele cailor am vro’ 2 iphone 4 mai caut inca 500 sa cumpar…vreau sa construiesc o casa si imi tre caramizi :)) NE’A DAT COPII TEAPA ..devteam geohot comex..etc

 • relu

  iphone 5 nu va aparea anul acesta

 • Sure.

 • Interesant :)) Cum se numeste clona?

 • DPiPad

  Doua fete, ca intre doua nu te ploua…
  Clona se numeste iPhone 4 cu abtibild sub forma de ecran pe spate.