Prima Pagina accesorii Carcase pentru iPhone 5 cu ecran de 4 inch prezentate pe Apple...

Carcase pentru iPhone 5 cu ecran de 4 inch prezentate pe Apple Store Online

Cei de la 9to5mac prezinta un zvon destul de “interesant” cu privire la viitorul iPhone 5 si noul sau ecran de 4 inch. Zvon are in prim-plan o carcasa pentru iPhone listata in magazinul Apple care sugereaza ca viitorul terminal ar putea avea un ecran de 4 inch. Totul se invarte in jurul felului in care este prezentat ecranul terminalului in acea carcasa, adica in partea stanga ecranul are marginile mai mari iar in partea dreapta marginile sunt mai mici. Diferenta clara intre cele 2 imagini exista insa nu stiu daca poate sta drept dovada sigura ca iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch.

Desi zvonurile acestea par ridicole, in general totul porneste de la un sambure de adevar. Fie ca Apple va implementa un ecrand e 4 inch in iPhone 5 sau intr-un viitor model de iPhone, pentru mine cel putin pare destul de clar faptul ca Apple a testat cel putin un asemenea dispozitiv. E inca devreme pentru a putea spune cu siguranta ce va contine iPhone 5, personal m-as bucura sa aiba un ecran mai mare si sa isi pastreze forma insa deocamdata nu sunt ferm convins ca va fi asa.

 • lexen

  e fake poza…. telefonul din drepta are marginile prea late

 • Lucian

  Sincer, parca pare a fi un iPhone 4.

 • andreybej

  Mai exista o diferenta intre cele doua destul de sugestiva: carcasa din dreapta are in unul dintre buzunare un card, pe cand la “iPhone 5” nu exista nimic. Asta face aluzie la tehnologia NFC 🙂

 • @lexen: Nu zau? Normal ca e facuta in Photoshop, nu a zis nimeni ca e adevarata, e vorba de ce sugereaza.

 • Cris19

  Pentru cei cu vechime in domeniul iDevice si din anii anteriori, e posibil sa se stie mai devreme de luna iunie caracteristicile lui i5 ? Marime display si materialele folosite ?

 • setu

  marea smecherie la IP5 e ca va fi mai subtire , cam cate e ipod si cam atat.

 • Cris19

  Pai asta e si logica, e subtire, si daka e subtire, bateria trebuie sa fie la fel de mare sau chiar mai mare, sa ofere autonomie buna, deci in cazul acesta, neaparat un ecran mai mare.