AutoResponder trimite un SMS cand respingi un apel

AutoResponder este un nou tweak disponibil in Cydia care permite utilizatorilor de iDevices sa seteze trimiterea unui mesaj SMS atunci cand un apel este respins. Ideea este foarte buna deoarece permite setarea unui mesaj customizat de voi si tweak-ul in sine nu necesita instalarea anumitor dependinte pentru a functiona. Toate mesajele trimise de AutoResponder vor fi taxate ca SMS-uri normale in functie de reteaua in care le trimiteti. Tweak-ul se activeaza indiferent de metoda prin care respingeti apelul, adica fie prin butonul lock fie prin butoanele de pe ecran.

UPDATE: Tweak-ul trimite un mesaj SMS atunci cand primiti un mesaj SMS la care nu puteti raspunde. AutoResponder nu are nici o legatura cu apelurile respinse.

AutoResponder costa 1.99$ si poate fi descarcat din repo-ul BigBoss.

7 COMENTARII

  1. Bai deci este incredibil!! Sa dai bani pe o functie care e pe telefoanele de 50 de mii (vechi) de ani si ani de zile …. Marul putrezit este fenomenal!:)

  2. In descrierea aplicatiei,nu scrie nimic despre trimitere text la respingere apel.Scrie doar trimitere text la primire SMS.Deci?? Sau mai e un Auto Responder,in repo BigBoss pe care nu l-am gasit eu?

  3. @zaone:corectezi articolul?multi oameni,citesc si iau de bune toate articolele tale,nu se mai obosesc sa si verifice.daca vrei,te pot ajuta cu traducerile.da-mi un mail si vorbim.