Asigura-ti factura lunara de la Vodafone

6

Astazi Vodafone a lansat ceva interesant pentru clientii sai. Din punctul meu de vedere acum lumea va avea un nou motiv sa nu plateasca factura si nu-i costa decat 1 sau 2 euro lunar. Aveti mai jos o parte din comunicatul de presa.

Bucureşti, 28 martie 2011. Generali Asigurări şi Vodafone Romania au lansat în parteneriat, prin intermediul brokerului de asigurare Marsh România, o asigurare pentru plata facturii abonaţilor companiei de telefonie mobilă. Astfel, în schimbul unei prime lunare de 1 Euro pentru o asigurare Standard sau 2 Euro pentru pachetul Premium, plata facturii de telefon sau a altor utilităţi nu mai reprezintă o problemă în cazul unui eveniment nedorit.

Pentru doar 1 Euro/lună în plus la abonament, Generali Asigurări preia plata facturii clientului în cazul pierderii involuntare a locului de muncă sau al incapacităţii temporare de muncă din orice cauză. În condiţii de invaliditate permanentă totală a abonatului, asigurătorul plăteşte facturile restante şi penalităţile aferente în limita a 1.000 Euro. În plus, produsul are şi o componentă de protecţie inclusă, funcţionând şi ca o asigurare de viaţă.

Pachetul Premium, cu o primă de asigurare de 2 Euro/lună, oferă în plus posibilitatea preluării facturilor pentru alte utilităţi, despăgubiri în valoare de 1.000 Euro în caz de invaliditate permanentă totală şi protecţie financiară pentru membrii familiei, respectiv despăgubiri de 1.000 Euro în caz de deces accidental sau din orice alta cauză al asiguratului.

“Riscurile specifice perioadei economice prin care trecem ne-au condus la concluzia că această asigurare este utilă atât clienţilor Vodafone, cât şi companiei. Am reuşit să creăm, împreună cu partenerii noştri Vodafone şi Generali, un produs de asigurare unic şi personalizat  pe piaţa din România prin beneficiile oferite. Pe lângă avantajul principal, care este acoperirea facturii restante a clientului Vodafone şi care este plătită de către Generali la momentul producerii evenimentului asigurat, există şi alte beneficii, cum ar fi ajutorul financiar pentru familie în cazul unui deces sau suportul oferit clientului în caz de şomaj”, a explicat Cristian Fugaciu, Director General al Marsh România.

Sistemul de plată a primei de asigurare este simplu şi prevede includerea costurilor lunare în factura de telefonie.

Detalii gasiti aici. Cineva interesat?