Prima Pagina Android Lipsa aplicatiilor dedicate pentru Android Honeycomb ofera un mare avantaj pentru Apple...

Lipsa aplicatiilor dedicate pentru Android Honeycomb ofera un mare avantaj pentru Apple si iPad 2

4

Nu stiu daca va aduceti aminte sau nu dar in cadrul conferintei de pe 2 martie unde a fost prezentata iPad 2 Steve Jobs a declarat ca pentru Android Honeycomb, sistemul de operare pentru tablete Android, exista in jur de 100 de aplicatii dedicate. In realitate Steve Jobs pare sa fi exagerat cu aceasta predictie deoarece in realitate exista doar 17 aplicatii special concepute pentru acest sistem de operare. In comparatie pentru tabletele iPad/iPad 2 exista nu mai putin de 65.000 de aplicatii disponibile in AppStore, o cifran extraordinar de mare fata de cea disponibila pentru tablete precum Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9/10.1 ori BlackBerry Playbook.

While introducing iPad 2 last month, Apple’s chief executive Steve Jobs described the competitive market for tablet apps on Google’s Android 3.0 Honeycomb as having ‘at most 100 apps,’” Daniel Eran Dilger reports for AppleInsider. “The actual Android catalog appears to be closer to 17″.

Desi anul trecut pentru iPad 2 existau destul de putine aplicatii disponibile la lansarea tabletei, situatia s-a rezolvat in foarte scurt timp datorita comunitatii de developeri pentru iOS. Mii de aplicatii au “rasarit” in AppStore si posesorii de tablete iPad au uitat repede de problemele cauzate de aplicatiile care rulau in 2x mode.