Prima Pagina Apple Noile MacBook Pro au probleme cu internet tethering facut de pe un...

Noile MacBook Pro au probleme cu internet tethering facut de pe un iPhone

Un site din Franta prezinta o problema destul de interesanta in legatura cu noile MacBook Pro din 2011 si internet tethering-ul inclus in iPhone. Se pare ca atunci cand conectati un iPhone la un MacBook Pro de generatie noua si activati internet tethering-ul, sistemul se va bloca si se va reseta. Pe ecran veti avea afisata o eroare a kernel-ului insa nu imediat dupa pornirea conexiunii ci la cateva minute/zeci de minute sau chiar ore de la pornirea ei. Nu se stie ce anume cauzeaza aceste probleme si nici cat de multe MacBook-uri sunt afectate insa daca ati patit asa ceva atunci stiti acum ca nu sunteti singurii cu probleme.

Exista 2 rezolvari : prima presupune pornirea sistemului in 32bit mode prin apasarea simultana a tastelor 2 si 3 in timpul bootari iar cea de-a doua presupune efectuarea tethering-ului numai prin BlueTooth. Una dintre aceste 2 metode ar trebui sa va rezolve problemele, insa sunt curios daca vreunul dintre voi a experimentat asa ceva.

 • andreybej

  Lol. Ar trebui sa radem nu? Dupa parerea mea majoritatea celor care au iphone folosesc un pc cu windows 🙂

 • Da, probabil e foarte adevarat…

 • glm

  sau cum ar zice un deontolog pupin’ apple-ist mac os e perfectiunea intruchipata, bug-uri are doar windows-ul… deci: nu e adevarat …

 • com

  glm, hai sa vedem daca peste o luna-doua va fi aparut un 10.6.8 update care rezolva bugurile astea pe noile mbp-uri.
  Cat dureaza la saracii ceilalti ca sa apara o rezolvare pt o problema simpla? A, asteptati sa apara urmatorul Winblows? inteleg.
  Eu am mbp2011 si nu am problema asta. Nici pe OSX, nici pe Win.

 • glm

  ideea e ca si macintosh, la fel ca windows-ul e perfectibil si ambele os-uri sunt foarte bune pentru public. numai ca sunt unii (putini) care divinizeaza gratuit mac-ul si altii (cei mai multi) care folosesc la greu windows (7) si sunt f. multumiti fara a face atatea temenele lui bill gates si microsoftului.

 • Doc

  Confirm, special pentru glm, ca nu se manifesta problema la mine !

 • glm

  Doc, ma bucur pt tine, la fel si pt mine, utilizator de windows 7, imi merg perfect toate softurile