Untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 disponibil astazi conform lui MuscleNerd

MuscleNerd a confirmat acum cateva minute ca noua solutie de untethered jailbreak va fi lansata astazi. “Funday” este termenul folosit de Dev Team pentru Sunday, adica duminica deoarece in aceasta zi au ei obiceiul de a lansa solutii de jailbreak. Desigur ca ei acum inca testeaza solutia si o vor lansa dupa orarul din SUA adica undeva in cursul noptii la noi. Fie ca va fi disponibila pana in ora 0:00 sau dupa ora 0:00, vom avea o solutie de jailbreak in mai putin de 24 de ore! Nu se stie daca diseara vom avea PwanageTool pentru iOS 4.3.1, redsn0w sau ambele, insa eu cred ca PwnageTool va fi prima solutie disponibila.

UPDATE: Se pare ca pana la urma atat redsn0w cat si PwnageTool vor fi disponibile.
UPDATE 2: Daca aveti iPad 2 nu faceti update la iOS 4.3.1 pentru ca vulnerabilitatea pentru jaillbreak se gaseste in iOS 4.3.

29 COMENTARII

  1. Pare destul de sigura o lansare a unei solutii JB in urmatoarele 24h si ar putea fi chiar adevarat.
    Parerea mea este ca s-a asteptat lansarea unei solutii de JB pana acum si din cauza lansarii atator versiuni de iOS.
    Cred ca se dorea lasarea atat a unei solutii de JB cat si a uneia de Unlock in acelasi pachet. Cum solutii de unlock au cam aparut pana acum, s-au rezumat doar la ce aveau functional.
    Poate ca nu e asa, dar asta este parerea mea personala.

  2. zaone, acum am 4.2.1, 03.10.01… daca fac update la 4.3.1 o sa pot sa fac unlock la 4.2.1 in caz ca vor scoate acel unlock?

  3. am soft 4.1.. si bb 2.10.04 .. ce ziceti se merita sa fac update la 4.3 ? daca da cum sa fac update fara sa`mi bage si un alt baseband ? va rog un tutorial.

    multumesc anticipat

  4. pfff cum sa faci unlock la 4.2.1 daca tu ai 4.3.1 pe iphone? ^^

    ce ma distreaza astia care asteapta ca viteii unlock-ul
    iphone 5 tot codat sa va luati =))

  5. @ TheDog : nu fi caine te rog :)) ! Oamenii nu stiu si intreaba ! Sunt novici ,deci au tot dreptul acesta de a intreba si de a-l sacai pe Zaone :)) !@alexander : cum se aude si de unlock :)) !

  6. Salut!

    Am si eu o nelamurire.

    Ca sa fac update de la 4.2.1 la 4.3.1 cum fac ? Ca am inteles ca daca am jailbreack imi dau erorile alea….? este vreun tutorial ca as vrea sa trec la 4.3.1 pentru ca vreau sa am gesturile alea multitouch deoarece butonul de home imi merge din ce in ce mai prost si am iphone 4 si pe iphone 3G al cumnatalui meu merge de nu ai treaba….

    Va multumesc anticipat!

  7. ete ca si-a dat raducu adevarata arama pe fata… cocalarus fara buletinus

    te dai vechi posesor de iphone? nu prea reiese din comentariul tau foarte “smart”
    mai cauta pe net posturi facute de mine sa vezi cand mi-am luat eu iphone 4 si apoi vorbeste…
    sau tu esti unul din cretinii care au dat 100 mil pe el cand a aparut la altex

    go now la oglinda si mai stoarce niste cosuri.. oups nici macar cosurile nu ti-au aparut cred…

  8. @anon-onan : Forumul asta nu e pentru oameni asa corecti ca tine. Nu mai pierde vremea citind. Muta-te pe alt forum anonistule.

  9. @domnul avocat: cum zice si nick-ul chiar sunt caine, n-am ce face 😀
    si dupa cum vezi am si miros bine dezvoltat, am presimtit ca raducu “the smart little boy” e un caz aparte de prostie intruchipata

  10. @ vlad : de aceea te-ai bagat si tu in seama aici ! Aici nu e coclau 😉 ! Se discuta doar pe subiect nu se deviaza de la el ! Nu esti in masura sa judeci ….valabil si pentru restul !!

  11. Tipic pentru niste romanasi. Daca nu va certati intre voi si nu va aratati muschii virtuali, nu va simtiti bine.

    Cei care le-au luat blocate, le-au luat in functie de posibilitati, asta ii face “vitei”? Nu cred. Mai maturizati-va un pic. Tind sa cred ca tot “cocalarul” are acum “ifon” pentru ca e trendy si cool la el in sat.

    Ps: am neverlocked daca va veti obosi neuronii sa-mi dati reply-uri cocalaresti.

  12. Se adereste afirmatia “Romanii au talent”…pacat ca nu il foloesc constructiv, ci doar pentru injurii si certuri fara rost. Frumoasa “comunitate”, n-ai ce zice!!! Toti asteapta mura-n gura, dar nu cauta inainte sa vada daca s-a mai discutat sau nu, in schimb judeca o litera scrisa aiurea intr-un articol scris la repezeala. Halal oameni…

  13. @Apple: Cred ca va fi compatibila si cu 4.3.
    @Dragos: Nu il va schimba.
    @radu: Nu stiu pentru ce baseband-uri vor face unlock..
    @george: Fara erori nu ai cum deocamdata.
    @TheDog: Nu instiga, nimeni nu e nascut invatat, toti invatam cat traim.
    3 ore am plecat de acasa si deja ati inceput sa va injurati, wtf? radu esti blacklisted, ma doare in pix de comentariile tale atat timp cat vorbesti asa, valabil si pentru vlad.
    Da, am scris articolul asta cu 5 minute inainte sa plec, ca sa va ofer voua informatia, da am gresit 2 cuvinte, da nu sunt perfect, live with it!

  14. in general nu ma iau de comentariile “n00bs” (si eu, ca toti de altfel, am fost la un moment dat la fel), dar asta parea mai special.. si iata ca nu m-am inselat in privinta autorului 😀

    cat despre “doctorii in gramatica” le recomand sa se uite intai la ei si apoi sa verifice pe altii (am observat ca se obisnuieste asta la noi pe toate forumurile indiferent de tema lor)

    morala: cui nu-i convine e liber sa plece, dar ganditi-va ca in alte locuri ar putea fii mai rau =))