iPad 2 CDMA are probleme de functionalitate, Apple le va rezolva prin iOS 4.3.2

De cateva zile pe forumurile de discutii ale companiei Apple din ce in ce mai multi posesori de tablete iPad 2 CDMA reclama faptul ca au probleme cu, conectarea la reteaua 3G. Aparent tableta iPad 2 se conecteaza la reteaua Verizon insa daca utilizatorilor dezactiveaza reteaua de date si o reactiveaza, tableta refuza sa se mai conecteze la retea pana este resetata. Problema afecteaza destul de multa lume si nu e singura deoarece unii utilizatori raportau faptul ca tableta se conecta la reteaua Verizon in Roaming ca si cum s-ar fi aflat in alta tara. Pot sa va confirm ca exista probleme cu reconectarea la retea dupa activarea Airplane mode, o patesc si eu de fiecare data insa la mine reconectarea se face dupa cateva minute de searching.

“We are aware that a small number of iPad 2 customers have experienced connectivity issues with the Verizon 3G network and we are investigating it,” the company said in a statement to Mobilized. A Verizon representative did not immediately respond to a request for comment.

Interesant este ca Apple a rescunoscut ca problema exista si ca lucreaza la rezolvarea ei deci ceea ce am spus aici despre lansarea iOS 4.3.2 este adevarat pentru ca Apple nu va astepa pana in luna iunie pentru a rezolva aceasta problema. So, ne asteptam la iOS 4.3.2 pentru toate dispozitivele.