Prima Pagina bootrom Conteaza ce bootrom am cand fac jailbreak pe iOS 4?

Conteaza ce bootrom am cand fac jailbreak pe iOS 4?

9

Vad ca in ultima vreme incep sa apara din ce in ce mai multe intrebari legate despre bootrom si solutiile de jailbreak care fac tethered sau untethered jailbreak in functie de bootrom-ul terminalului vostru. Incepand cu lansare solutiei de jailbreak numite limera1n, nu mai conteaza absolut deloc ce bootrom aveti cand faceti jailbreak deoarece geohot a lansat odata cu limera1n un exploit care afecteaza orice versiune de bootrom a terminalelor iPhone 3GS/4. Indiferent ce bootrom aveti voi, pe iOS 4 veti putea face untethered jailbreak indiferent ce solutie de jailbreak. folositi. Toate sunt facute in asa fel incat sa ofere untethered jailbreak indiferent de bootrom-ul vostru.

Versiunea de bootrom nu afecteaza nici posibilitatea de a face decodare asa luati-va gandul de la aceasta problema. In concluzie, nu va mai faceti griji in legatura cu versiunea de bootrom pe care o aveti, pentru iOS 4 nu mai conteaza. Ce am explicat eu mai sus nu se aplica si la iPad 2.

9 COMENTARII

  1. cred ca un topic mai interesant era ceva in genul: Impactul versiunii iOS si a bb-ului asupra autonomiei telefonului. ce se intampla cand folosesti o versiune de iOS – 4.1, 4.2, 4.3 si bb de 4.0? iti moare bateria mai repede? ­čÖé

  2. E greu de spus si trebuie testate diverse dispozitive cu diverse baseband-uri. i0n1c spunea ca apar probleme cand folosesti un baseband vechi cu un iOS nou insa nimeni nu a elaborat si fara sa testezi clar nu faci decat sa iti dai cu parerea.

  3. este adevarat ca se poate refuza garantia daca se descopera ca nu avem acelasi bb ca cel original? putem face ceva in aceasta privinta?

  4. :)) mii de scuze! ai dreptate! m-am grabit cu comentariul! acum am citit mai atent. conteaza baseband-ul.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here