Jocurile sunt principala ocupatie a posesorilor de tablete

Milioane de oameni din lumea intreaga detin tablet-pc-uri fie ca e vorba despre iPad, iPad 2, Samsung Galaxy Tab, etc. Dintre acestia, 84% folosesc tableta in principal pentru jocuri, cel putin asta sustine un sondaj facut de compania AdMob detinuta de Google. Conform acestui studiu, cautarea informatiilor sau trimisul emailurilor ocupa a 2-a si a treia pozitie in preferintele consumatorilor si asta spune multe despre industria gaming-ului pe terminale mobile. Daca posesorii de tablet eisi folosesc dispozitivele in principal pentru gaming desi ele initial nu au fost construite pentru asa ceva atunci piata jocurilor pe terminale mobile este departe de a fi acoperita de toti producatorii.

O situatie similara este intalnita probabil si in cazul smartphone-urilor unde jocurile ocupa un rol foarte important in utilizarea zilnica a terminalului. Jocurile pentru iOS atrag din ce in ce mai multi utilizatori si dezvoltatori, Apple inregistrand venituri de miliarde de dolari anual din vanzarea de aplicatii. Voi ce faceti pe tableta voastra?

3 COMENTARII

  1. pe ipad ul meu sincer cred ca m-am jucat 2 jocuri pana le-am terminat si atat! In rest citesc presa dimineata… stirile, email…web si in timpul zborurilor filme.. cam asta fac eu pe ipad!