Sign Me Out tine evidenta persoanelor care acceseaza conturile tale de Facebook si Gmail

Sign Me Out este o aplicatie disponibila de cateva saptamani in AppStore care aduce o functionalitate interesanta si foarte utila pentru posesorii de iDevices. Aceasta aplicatie ne permite sa monitorizam accesul conturilor noaste de facebook sau gmail chiar de pe un iDevice. Probabil multi dintre voi nu vor ca alte persoane sa le umble prin mailuri sau prietenii de pe FaceBook iar aceasta aplicatie ar  putea deveni noul vostru prieten. Sign Me Out monitorizeaza accesarile facute pe conturile voastre si va afiseaza cand s-a logat cineva pe cont si data la care a fost logat. In acest fel puteti tine evidenta logarilor in conturile voastre indiferent unde va aflati.

Partea buna a acestei aplicatii sta in faptul ca ne permite sa delogam toate conturile noastre printr-o simpla apsare de buton. Daca o persoana nedorita va acceseaza informatiile  atunci va puteti deloga din cont si daca persoana respectiva nu stie parola atunci ea nu va mai avea acces la ele. Sign Me Out costa doar 0.79€ si este disponibila in AppStore.

Pretul initial:
Numele:
Sign Me Out

0.79





Developer: Mobit, Inc
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Sign Me Out gives you control of your Gmail, Gmail for Google Apps and Facebook accounts by letting you know if someone else is accessing your account or you’ve left your account open anywhere and letting …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.4 Mb