Video: iCade – iPad arcade box

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TyKj6zpx2hQ[/youtube]

Anul trecut de 1 aprilie clipul video de mai sus a fost prezentat ca o gluma insa recent produsul a fost omologat la FCC in SUA si va fi disponibil pentru achizitie pe piata. In esenta, iCade este o tableta iPad montata intr-o carcasa care reproduce vechile masini de jocuri arcade ale anilor ’80. Vorbim desigur despre SUA pentru ca de la americani e imprumutata ideea insa iCade pare a fi destul de interesanta si pentru entuziasti cu siguranta va merita avand in vedere ca pe iPad poate fi instalat oricare dintre clasicele jocuri arcade. Lansarea iCade va avea loc pe data de 31 mai iar pentru a o achizitiona va trebui sa scoateti din buzunare in jur de 99$.

Toate butoanele pe care le vedeti acolo sunt functionale, dezvoltatorii proiectului reusind sa faca interconecteze tableta cu butoanele fizice folosind o interfata Bluetooth. iCade este un concept interesant insa nu stiu daca va atrage chiar atat de multi cumparatori.

1 COMENTARIU

  1. Mie mi se pare super mega geniala ideea. Sunt multi pe lumea asta care sunt inca pasionati de Arcades Clasice. Eu unu am si acum jocurile vechi si consolele clasice de acum 10-15 ani, si mi-as dori sa am si eu in camera un Arcade Original in marime naturala. Daca as avea un iPad cu siguranta mi-as achizitiona macar unul in Miniatura. Este extrem de marfa ce au scos si cu siguranta vor avea succes 🙂