Prima Pagina Android Video: Internet Explorer 9 din Windows Phone 7 mai rapid la navigare...

Video: Internet Explorer 9 din Windows Phone 7 mai rapid la navigare pe web decat Safari din iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZqvWbZuiqWI[/youtube]

In cadrul unei conferinte de ieri, un reprezentant al Microsoft a dorit sa demonstreze cat de rapid este noua versiune mobila a browserului Internet Explorer ce va fi implementata in urmatoarea versiune a Windows Phone 7. Pentru demonstratie a fost folosit un iPhone 4, un terminal HTC cu Windows Phone 7 si un Nexus S cu Android OS instalat. Desigur ca in clipul de mai sus nu se face nici un fel de mentiune cu privire la versiunea de iOS de pe iPhone 4 sau versiunea Android de pe Nexus S. In orice caz, in testul HTML 5 facut pe terminale, HTC-ul cu Windows Phone 7 a iesit pe primul loc randand imaginile la 22 fps, Nexus S a iesit pe locul 2 cu 11 fps si iPhone 4 a iesit pe ultimul loc cu 2 fps.

Desigur ca e neclar daca acea versiune a Safari avea noul Nitro Javascript sau nu pentru ca daca baietii de la Microsoft au facut testele pe un iPhone 4 cu iOS 4.2 sau 4.1 care poate mai avea si ceva deschis in background atunci situatia se schimba. Nu spun ca Safari ar fi un browser grozav, stim cu totii cat de greu randeaza paginile si ca niciodata nu a reusit sa intreaga Android la viteza de navigare pe internet dar parca totusi se descurca mai bine decat incearca sa ne sugereze microsoft.

 • Share it please!

 • B06DAN

  si internet explorer 9 pt pc are o noua fata si se misca bine

 • Si IE pe mac (in masina virtuala) se misca mai bine in decat Safari pe mac :).

  http://razvanbb.ro/2010/11/microsoft-internet-explorer-pe-mac-video.html

 • B06DAN

  Am facut si eu testul si se misca deplorabil pe ip4 ios 4.2.1 in video cred ca e 4.3.1 ca se misca mai repede decat pe al meu

 • Pe cat de rapid este sper sa fie si imun la toate porcariile care circula pe internet ! 😉

 • danpuf

  astia sunt ca mutalaii din pietzele de legume.. “ridichiile mele sunt mai rotunde si mai proaspete”

 • glm

  trucaj, pixelul albastru…

 • Nu stiu cat timp veti mai nega concurenta iOS-ului, care vad ca inainteaza cu pasi rapizi, insa probabil nu mult, avand in vedere ca sunt deja mai multe dispozitive cu dual-core de 1,2GHz si 1GB de RAM. Urmatoarea versiune de Android mai mult ca sigur va folosi la adevarata putere resursele celor doua nuclee intr-un mod inteligent, iar meniul din Android e cu mult peste ce ofera iOS, sa fim seriosi! Si animatiile din noile customizari sunt mai eye-candy si se misca flawless! Eu zic ca unicul punct forte care a mai ramas la iOS sunt aplicatiile, si nu atat de multe, pe cat calitative si placute in utilizare! In rest… cam totul are si concurenta!

 • gxg

  Mă gândeam ca cel ai bun lucru pentru utilizatorii de iOS printre care ma numar si eu este apariția android-ului. Sunt convins ca in lipsa lui evoluția ar fii fost mult mai lenta iar restrictiile mult mai mari.

 • Andrei

  IN VIDEO ESTE 4.2 ! Am scris cu caractere mari sa vada toata lumea. Uitati-va la minutul 1:17 in dreapta jos scrie iOS: 4.2

  Deci daca erau corecti foloseau ultima versiune de soft…