Video: Ce pot Orange, Cosmote si Vodafone invata de la un operator Australian

[vimeo]http://vimeo.com/21622969[/vimeo]

Primus este un operator de telefonie mobila din Australia care stie cum sa aiba grija de posesorii de iPhone activi in propria retea. Operatorul a facut o aplicatie pentru iPhone care le spune utilizatorilor cat trafic mai au disponibil in abonamentul lunar dar care contine totodata si o o metoda foarte simpla de a lua legatura cu unul dintre operatorii companiei pentru a rezolva orice problema. Partea cea mai interesanta totusi are legatura cu un mic joculet inclus in aplicatie care permite utilizatorilor sa castige 1 GB de trafic gratuit daca reusesc sa bata un reprezentant al companiei la un joculet foarte simplu.

Sincer sa fiu mi se pare a fi o idee absolut geniala care la noi nu va fi implementata niciodata. Dar daca ar fi …?

11 COMENTARII

  1. E o idee foarte tare. Probabil tine de strategia de marketing a operatorului. La noi e putin probabil sa apara asa ceva. Orange are aplicatia online (contul meu) care nici pana acum nu reuseste sa ofere informatii actualizate la secunda….

  2. Da… Pai atunci s-ar trezi operatorii in faliment si retele supraincarcate! Va dati seama cati ar sta si ar castiga cate un GB, fie limitat si o data pe zi! Dar sa mai fie si un joc pentru a castiga minute?

  3. operatorii nostri trebui sa umble la abonamente si la preturile telefoanelor ,in alte tari telefonul este gratis de la primul abonament