Prima Pagina Apple Atentie la achizitionarea unei tablete iPad 2 din SUA!

Atentie la achizitionarea unei tablete iPad 2 din SUA!

Inainte de lansarea iPad 2 v-am atentionat sa veti grija atunci cand achizitionati o tableta pentru a nu va trezi ca in locul versiunii GSM cumparati defapt versiunea CDMA. Ma simt dator sa rescriu aceasta avertizare dupa ce un utilizator m-a contactat intrebandu-ma ce poate face cu o tableta iPad 2 CDMA special facuta pentru reteaua Verizon din SUA. Din pacate raspunsul este, nimic, tableta nu poate fi folosita cu niciunul dintre operatorii de telefonie mobila din Romania pentru ca e codata pe Verizon si e versiunea CDMA, nu GSM. Din pacate o astfel de tableta poate fi folosita in Romania numai cu retele Wi-Fi din pacate.

In SUA exista destul de multe persoane care vand tablete CDMA in locul celor GSMasa ca aveti foarte mare grija. Daca trimiteti pe cineva sa cumpere o tableta de acolo, spuneti-i sa aiba grija sa verifice seria de pe spate si daca scrie CDMA sau Verizon pe serie atunci tableta nu e buna in Romania. Sper sa va fie de ajutor.

 • AllexChyu

  Cel mai bine sa verifice daca are tray pentru microsim

 • ,,Din pacate o astfel de tableta poate fi folosita in Romania numai cu retele Wi-Fi din pacate.”

  ,,in locul celor GSMasa ca aveti foarte mare grija”

 • wantedtm

  iPad CMDA nu e compatibila cu RDS digi mobil (modem 3G – WCDMA 2100MHz) ?

 • RDS nu e CDMA. iPad 2 nu are slot pentru cartele SIM.

 • George

  Zapp-ul era CDMA, dar nu stiu daca iti mai poti face abonament la ei, insa din cate stiu reteaua lor e inca in picioare si vechii clienti zapp pe cdma mai folosesc serviciul.

 • wantedtm

  Scuze de indiscretie, dar atunci cum se stabileste conexiunea 3G pe iPad 2 daca nu are slot de sim?

 • Tabletele pentru Verizon necesita doar setarea contului abonatului, atat.