Prima Pagina 3D Video: Panorama 4D te lasa sa faci poze 3D cu iPhone-ul tau

Video: Panorama 4D te lasa sa faci poze 3D cu iPhone-ul tau

26

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bxxiR-iUS1k[/youtube]

Panorama 4D este o noua aplicatie disponibila in AppStore care ne permite sa inregistram poze 3D direct cu terminalul nostru iPhone. Avand in vedere ca iDevice-urile nu sunt echipate cu camere capabile sa inregistreze imagini in format 3D, aplicatia are un algoritm special care transforma pozele in format 3D. Partea interesanta este ca aceste poze pot fi vazute cum trebuie numai cu ajutorul unor ochelari 3D speciali. Panorama 4D foloseste si giroscopul terminalelor noastre pentru a creea un efect 4D la pozele deja facute, astfel ca atunci cand rotiti ecranul veti vedea imaginea exact precum in clipul video de mai sus.

Panorama 4D este compatibila si cu iPhone 3GS/4, iPod Touch 3G/4G si iPad(probabil si 2). Iata ce functii are aplicatia :

 • Face Detection technology.
 • SD (480×320) or HD (960×640) Mode.
 • Flash auto.
 • On-screen help.
 • 2D/3D switch.
 • CoverFlow image galley.
 • Facebook photo sharing.
 • Twitter photo sharing.
 • Send by e-mail.
 • Play with the 4D Effect, switch Mode from 2D to 3D or select the next photo.
 • Color or Grayscale 3D photos.
 • Step-by-step on-screen help.

Pretul initial:
Nume:
Panorama4D

 

1.59

 

Developer: Marc Vivet
Categoria: Photography


 

Descriere: Turn your iPhone into a 3D CAMERA!

The worlds 1st App for taking amazing 3D photos, directly with your iPhone*.
* Panorama 4D v1.0 for iOS works on iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch 4G and iPad2.

– – – – –

Gyroscope 4D Mode
Move or touch the screen to v…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.3 Mb


 

 

Rotatory menu with contextual help.

Photo gallery with CoverFlow effect.

26 COMENTARII

 1. Domnule avocat vad ca te vezi avocat dar nici nu stii sa scrii si sa vorbesti…”se merita” ??

 2. Asa si 🙂 ? Meriti o medalie de aur pentru asta 😉 ! Si vezi ca esti offtopic ! Zăone , macar sterge si comentariul lui android boy asta 😉 ! Inteleptul asta mai prost zis !!! Si scuza-ma de offtopic si pe mine !!

 3. Dar ce vrea “inteleptul” asta pana la urma 🙂 ! Sper sa nu se ia si de tine ca in loc de “faci” ai scris “face” ! Pe site se discuta despre subiectul postat nu pe “campii” cum fac unii !

 4. @ domnul avocat – amice mai multi ti-au zis dea lungul timpului ca esti nesuferit. noi iti toleram nick-ul plin de mandrie, dar macar ai respect fata de alti oameni. stii cum e? nu esti superior daca sari la gatul cuiva…daca intradevar esti avocat macar atat lucru ar trebui sa stii

 5. Alții nu au respect si vorbesc in prostie despre lucruri ce nu ar trebui sa se vorbeasca ! Acesta nu este un forum sa se discute despre “campii” 🙂 !Si da , un avocat nu sare la gatul unei persoane dar nici nu tolereaza ! Dar pana la urma inteleptul cedeaza primul 😉 ! Te salut

 6. Bravo baieti … din 13 commenturi nu am inteles de la nimeni daca merge de exemplu pe 3gs si cum se comporta aplicatia pe 3gs, sau daca este in cydia sau in appstore, dar vorba aia, de ce sa stau dupa voi cand pot cauta si singur ?!
  Zaone, fa ceva in privinta asta, te rog.

 7. Fratilor, acest “avocatel” ori nu cunoaste limba romana ori este…..de multe ori i-am spus ca e agramat, foloseste expresii care au alt inteles, lasa spatiu inainte de virgula si nu dupa…isi da cu parerea aiurea….e praf !!!!!

  La scoala ai fost “domnule avocat”?…..dela ce varsta?…pana la ce varsta?

 8. acum o s-o bage pe aia….postez comentariile de pe iphone si tastatura imi mai joaca feste(veste)…spune-ne d-le avocat cum e corect:)

 9. @Armin

  Este in AppStore si da, asa cum scrie si in post la sectiunea “Descriere” (si nu numai), aplicatia este compatibila si cu iPhone 3Gs. Din pacate, n-as sti sa-ti spun cat de bine functioneaza pe 3Gs pentru ca nu am 3Gs iar pe ce am eu (iPod Touch 4G), inca nu am incercat-o.

  @zaone

  In sectiunea “Descriere” scrie ca e compatibila si cu iPad 2 astfel incat parerea mea e ca poti sa stergi acel “probabil” din post. 🙂

 10. Comentariul 20 nu e scris de mine (cel care a scris comentariul 7); eu incheiasem discutia. Oricum, cu prilejul acestui nou post, vreau sa va zic ca ala nu e niciun avocat :)) E un baietas de 17 ani care deja se vede avocat si e frustrat ca o sa pice la admitere la drept la gramatica. Uite o intrebare de anul 1 (drept civil): clasificarea actelor juridice dupa scopul lor. Se poate sa raspunzi ? Sau nu “se merita” ?

 11. Radule 🙂 …eu te privesc te ignor …tu nu contezi 😉 !
  PS: ia uitati inteleptii unde erau 🙂 ! Stefane nu ma lua cu Civil ca vorbesti aiurea 😉 ! Ca poate aplic eu Procedura pe tine =)) !!

 12. Stefane ia raspunde si mie la urmatoarea intrebare :Cum este posibila si totodata cum se pedepseste participatia la infractiunea de marturie mincinoasa 🙂 ! Ca vad ca o dam in teorii ale dreptului 😉 !

 13. Citeste art. 260, daca nu ma insel, din Codul Penal. Am avut o speta recent. Sper ca te-am edificat.

 14. Stiu prea bine in ce articol se regaseste intrebarea mea ! Mie raspunde-mi strict la intrebare ca nu te-am intrebat unde este incadrata intrebarea mea !!

Comments are closed.